2777
2789
عنوان

کیا رفتن لیزر؟ بی حسی زدین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب. چندباررفتی؟هربار چقد دادی؟

من برای صورتم پیش متخصص پوست رفتم و خودش انجام میداد،۸ جلسه رفتم و جلسه ای سی تومن برای صورتو زیر چونه ازم میگرفت،پنج سال پیش خیلی گرون محسوب میشد

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

من یه ساعت قبل زایلاپی میزنم و وقتی میخوام از خونه برم میشورم دردشم درد داره باز ولی دیگه نه زیاد هرچند من بهش میگم آستانه تحمل دردم خیلی کمه از درجه کمتری استفاده میکنه

Kapoo
عزیزم ممنون میشم سوالام رو جواب بدی  چن جلسه رفتین  لک یا تیرگی به جا نزاشت؟  هزین ...

۸ جلسه،نه هیچ لکی نموند،البته یه کرمی هم بهم داده بود هر بار بعد از لیزر باید میزدم،خود متخصص پوست انجام میداد،جلسه ای سی تومن میگرفت،البته بنظرم خیلی گرون می‌گرفت واسه ۵ سال پیش

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
۸جلسه فاصله هاشون باهم چقدره؟

ماهی یه باره فک کنم

سلام سلام خوشگلا😍منو اگه تو تاپیکای خیانتی مادر شوهری نامردی کتکی کلا انرژی منفی دیدین حق داری بزنید تو ملاجم لطف کنین اگه فراموشم شد یادم بندازین😉😘عاشقتونم
چه خوب. چندباررفتی؟هربار چقد دادی؟

دوباره اصلا تا امروز برای تمدیدش نرفتم