2777
2789
عنوان

میشه انگشت خوشگلتونو بزنید بیاید تاپیکم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2873 بازدید | 326 پست
باردار بودم گلم.ممنونم از دعای خیرت گلم❤انشالله دامن همه سبز بشه

واقعااااا بارداری😍😍😍

گرگ هر شب به شکار میرفت و بی آنکه چیزی شکار کند باز میگشت...شبی گرگ را ناراحت دیدم...با لاشه یک آهو در دهان به گله آمد!گرگ های گله شاد از این شکار او...پرسیدند چرا ناراحتی گرگ؟!!گفت:شبی در سیاهی بیابان چشمانش را دیدم؛دلم را ربود!هر شب به خواست پایم که نه به خواست دلم میرفتم تا تماشایش کنم...امشب محو تماشایش بودم که شنیدم صدای سگان ولگرد را؛دویدم...پریدم...زیر گلویش را گرفتم و دریدمش!!آنچنان دوستش داشتم که نمیخواستم ”سهم دلم”نصیب”سگان ولگرد”شود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه انجام دادم با مایع سفید کننده وقتی ادرارمو ریختم روش کف کرد مثل فوم بود ولی بعداز چندثانیه کفش ...

ببین اینجا نشون داده

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
سلام عزیزم مبارکت باشه ان شاالله نی نیتو سالم بغل کنی ...میگم تستی که با حبه قند انجام دادی چه جوریه ...

ممنونم ازت عزیزم

یه حبه قندو انداختم، حل نشد، حالت به هم چسبیده و سفت داخل ادرار موند

البته بعد نیم ساعت دیدم حل شده

اما بعد 4-5 دیقه سفت و به هم چسبیده بود

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
سلاااام وای خدا دارم از خوشالی میمیرم منم باردارم خدایا شکرت دوستون دارم بچه ها از بس خوشحالم دارم ...

الهی عزیزم،خیلی ذوق کردم😘😘😘😘

گرگ هر شب به شکار میرفت و بی آنکه چیزی شکار کند باز میگشت...شبی گرگ را ناراحت دیدم...با لاشه یک آهو در دهان به گله آمد!گرگ های گله شاد از این شکار او...پرسیدند چرا ناراحتی گرگ؟!!گفت:شبی در سیاهی بیابان چشمانش را دیدم؛دلم را ربود!هر شب به خواست پایم که نه به خواست دلم میرفتم تا تماشایش کنم...امشب محو تماشایش بودم که شنیدم صدای سگان ولگرد را؛دویدم...پریدم...زیر گلویش را گرفتم و دریدمش!!آنچنان دوستش داشتم که نمیخواستم ”سهم دلم”نصیب”سگان ولگرد”شود...
بله عزیزدلم😍

تیکر های بارداریمونو ببیییییین فقط دو روز با هم فاصله داریم!!!!

تیکرتو آبی انتخاب کردی! همین طوری شانسی زدی یا دوست داری بچه ت پسر باشه؟

بله عزیزدلم😍

وااااای خدایاااا شکرت خیلی خیلی خوشحال شدممممممم،انشالله ی روز عکسشو بزاری ذوق کنیم😘😘

تیکر های بارداریمونو ببیییییین فقط دو روز با هم فاصله داریم!!!! تیکرتو آبی انتخاب کردی! همین طوری ش ...

اررههه😍خودم میدونم پسر میشه اخر شوهرم طبعش گرمه قبلشم خیلی گرمیجاتو اینا میخوردیم😁شما کی میری دکتر؟

اررههه😍خودم میدونم پسر میشه اخر شوهرم طبعش گرمه قبلشم خیلی گرمیجاتو اینا میخوردیم😁شما کی میری دکتر ...

جدی؟! جالبه

منم بچه اولم پسر شد

سنتو با عدد ماهی که توش حامله شدی رو جمع کن ببین زوج درمیاد یا فرد؟

اگر زوج دربیاد احتمالا پسر میشه اگر فرد در بیاد احتمالا دختر. 

یکی از روش های تعیین جنسیت بوعلی سیناست

من نمیدونم کی دکتر برم هنوز درمورد  انتخاب دکترمم به قطعیت نرسیدم.

یکی از اشناهامون دکتره، شاید بدم سونوگرافی اول رو برام بنویسه، بعد حدودای هفته 10 با جوابش برم دکتر....

جدی؟! جالبه منم بچه اولم پسر شد سنتو با عدد ماهی که توش حامله شدی رو جمع کن ببین زوج درمیاد یا فرد ...

عزیزدلم خداحفظش کنه برات گلم.تو تقویم چینی هم دیدم زده پسر.برام فرقی نداره جنسیتش انشالله سالم و صالح باشه هرچی میخواد باشه.انشالله براهمه این اتفاق خوشایند بیافته.اها از هرکی پرسیدم میگه هفته ۷ ۸ برو که صدا قلبشا بشنوی

عزیزدلم خداحفظش کنه برات گلم.تو تقویم چینی هم دیدم زده پسر.برام فرقی نداره جنسیتش انشالله سالم و صال ...

ممنونم عزیزم. اره منم ته قلبم از خدا می خوام سالم باشه و جنسیتش هر چی که به صلاحمونه باشه.

اره واسه سونوگرافی همون حدود 7و8 هفتگی برو.

البته از هفته 5 هم قلب تپش داره، اما اون موقع بهتر شنیده میشه.

ممنونم عزیزم. اره منم ته قلبم از خدا می خوام سالم باشه و جنسیتش هر چی که به صلاحمونه باشه. اره واسه ...

امید بخدا.انشالله که خدا کمکمون کنه تو این ۹ ماه بتونیم از این امانتش به خوبی نگهداری کنیم😍انشالله قسمت همه بشه