2777
2789
عنوان

پیام بدم به پسره به نظرتون

230 بازدید | 31 پست

بچه ها من با یک پسری آشنا شده بودم خلاصه که ایشون سه روز حرف زدیم بعد من کلا پاک کردم دو باره پیام داد و من به رفیقم گفتم و اون کلی حرف نوشت و گفت بگو و بازم من پسره رو رد کردم دوباره بهم پیام داد و رفیقم گفت اگه این حرف ها و نگی باهات حرف نمی زنم باعث دعوا شد الان واقعا عذاب وجدان دارم حرفا به شدت بد بود ترو خدا نظر بدید

منک نفمهیدم چیشد

ولی ن پیم نده

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خودت باید برای خودت تصمیم بگیری. هر چی بنظرت درسته انجام بده . اگر قصد دوستت اینه ک تو رو راهنمایی کنه ، ک خب باید حرفاشو بزنه بگه بنظر من اینا رو بگو . 

حالا انتخاب خودته ک بگی یا نگی . ولی اینکه بگه اگ حرفامو بهش نگی باهات حرف نمیزنم و اینا ، بنظرم جالب نیست . خودت برای خودت تصمیم بگیر عزیزم

به حرف دوستت هیچوقت گوش نده 

بخاطر رفیقم نامزدمو که ماه دیگه عروسیمون بود رو از دست دادم

همشون حسادت میکنن و اینو دیر میفهمی:)))

گذاشتی لایکم کن قربونت 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی، دانشگاه رازی کرمانشاه درس میخونم،حس ششمی هستم😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی تگ کن یا درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲