یه سوال برام پیش اومده.من دو روزه نبض دستمو میگریم ۹۴ ۹۷ ایناس.دیروز خواهرم هم از خودشا گرف هم از منا اون ۷۴ بود من ۹۸.من تو اقدامم امکانش هست باردار باشم؟یکی میگف اگه بیشتر ۸۴ بار باشه باردارین.میشه راهنماییم کنید ممنونم میشم عزیزای دلم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡
هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡
عزیزم من الان بی بی گذاشتم باردار بودم😍برا این لحظه رو ارزومندم
وااااااااااااااااااااااااااااااااای عززززززززیزم
مبااااااااارک بااااااشه
خییییلی خوشحال شدم برات
ان شاءالله خدا حفظش کنه برات، و به سلامت در آغوشش بگیری
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
سلاااام وای خدا دارم از خوشالی میمیرم منم باردارم خدایا شکرت دوستون دارم بچه ها از بس خوشحالم دارم ...
عزززززززززززززززززززززززززززززیزززززززززززززززززززززززززززززززم چه قدر خوووووب
شما رو که تقریبا مطمئن بودم بارداری!
خدا یا شکرت
برا منم دعا کن
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.