2777
2789

میرن خاستگاری با کلی داستان بزور دختره رو میگیرن شوهر خودم که با قرض و وام عروسی گرفت و خونه و جهاز خرید

تهش با خیانت زندگیمونو خراب کرد چرا وقتی اینجورین زن میگیرن

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دوره ای اینجورین برخی شون . فکر میکنن مرغ همسایه غازه . آخر می فهمن زن خودشون بهتر بود . معمولا قبل از اینکه به این نتیجه برسند زن ها ترک شون کردن دیگه ولی من دیدم اونی که صبوری کرد سالها و خون دل خورد ولی آخر مردش از گل هم پاک تر شد و مثل چسب چسبیده به زنش از بس عاشق زنش شده و قدردان و شرمنده تحمل های زنش . که نمی‌دونم چی میشه این‌جرقه در مرد زده میشه که زنش بهتره . نمی‌دونم شاید دوست دخترش بهش خیانت می‌کنه یا شاید های دیگه .... 

زن رو میخوان برا اینکه تشکیل خانواده بدن زنه خونه رو نگه داره بچه رو تر وخشک کنه غذا بپزه لباس بشوره زندگیشو جمع وجور کنه

بعد که تکراری شد میرن دنبال زنای دیگه برا کیف وحال

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
یه دوره ای اینجورین برخی شون . فکر میکنن مرغ همسایه غازه . آخر می فهمن زن خودشون بهتر بود . معمولا ق ...

هیچی دم و دستگاش از کار افتاد 

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

وقتی فرمون دست شهوت باشه، به نکبت کشیده شدن امری اجتناب‌ناپذیره.

گرفتار نشدن به این‌ چیزها نیاز به آموزش و تربیت و مراقبت  خیلی دقیق و با ظرافت از کودکی داره.

باید از بدو تولد فرزند والدین به فکر این باشند فرزندشون رو از سست عنصر بودن و اسیر هوا و هوس شدن دور نگه دارند.

اما متاسفانه ببنید پدر و مادرها چه دل‌مشغولی‌ای دارند؟! 

جای فکر کردن به تربیت اخلاقی به فکر خریدن عروسک فلان و پلی استیشن و... هستند!