2777
2789
عنوان

میشه انگشت خوشگلتونو بزنید بیاید تاپیکم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2874 بازدید | 326 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تست های خونگی این ها جوابش برام مثبت درومد: تست ادرار و مایع سفیدکننده (کف خیییلی زیادی ایجاد شد ...

سلام عزیزم مبارکت باشه ان شاالله نی نیتو سالم بغل کنی ...میگم تستی که با حبه قند انجام دادی چه جوریه ؟؟؟ حبه قند که سفته چه جوری سفت تر میشه ؟؟

چطوري نبض ميگيرين

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
چطوري نبض ميگيرين

در حالت استراحت کف دستتا باز کن با دوتا انگشت اشاره و وسط مچ دستتا یکم فشار بده جابه جا کن هی انگشتتا تا پیدا کنی نبضتا.تو ۶۰ ثانیه بشمار ببین چنتا میزنه.دست چپتا بگیر 

عزیزم واسه من همیشه بالای ۱۰۰ بود رفتم گفت افتادگی دریچه ی میترال داری باید دارو مصرف کنی باردار هم ...

عزیزم انشالله که مشکلت حل بشه.ولی من نبضم مطمئنم کمتر از اینا میزد از هرکیم گرفتم زیر ۸۰ تا بود شک کردم.من باردار بودم گلم

انشالله که بارداری واست دعا میکنم💋

گرگ هر شب به شکار میرفت و بی آنکه چیزی شکار کند باز میگشت...شبی گرگ را ناراحت دیدم...با لاشه یک آهو در دهان به گله آمد!گرگ های گله شاد از این شکار او...پرسیدند چرا ناراحتی گرگ؟!!گفت:شبی در سیاهی بیابان چشمانش را دیدم؛دلم را ربود!هر شب به خواست پایم که نه به خواست دلم میرفتم تا تماشایش کنم...امشب محو تماشایش بودم که شنیدم صدای سگان ولگرد را؛دویدم...پریدم...زیر گلویش را گرفتم و دریدمش!!آنچنان دوستش داشتم که نمیخواستم ”سهم دلم”نصیب”سگان ولگرد”شود...
سلام عزیزم ایشالابه سلامتی بچه توبغل کنی من الان تاپیکتوخوندم میشه بگی نبض بایددریک دقیقه چندباربزنه ...

مرسی گلم.والا من شنیدم بالای ۸۴ بار بزنه احتمال بارداری هست.منم نبضم ۹۷ ۹۸ بود باردار بودم دیگه نمیدونم عزیزم