2777
2789
عنوان

میشه انگشت خوشگلتونو بزنید بیاید تاپیکم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2873 بازدید | 326 پست
میشه نبضتونا بگیرید؟خیلی برام سواله چرا انقد بالا میزنه

ای فقط لهجت 😍😍😍😄😄😄

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولین صفحه های این تاپیک بودم😅فک میکردم حامله ام اما نبودم و پری شدم😅انشاللله همه منتظرا باردار بشن اگ عکس بی بی مثبت گذاشتین منم لایک کنیم بیام بیینم😍

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️

عزیزان، من هفته شش هستم، خیلی کمر درد دارم

شما هم با این مشکل روبرو بودین؟

سر پسرم اصلا اینجوری نبودم، خیلی سرحال و فرز بودم، اما الان کمردرد امونمو بریده. البته در حال از پوشک کردن پسرمم هستم و یک سره در حال دستشویی بردنشم، استراحت درست حسابی ندارم.

دیشب از درد کمر خوابم نمی برد! همه ش خودمو چک می کردم نکنه خدای نکرده خونریزی یا لکه بینی داشته باشم و اتفاقی واسه نی نی افتاده باشه! ولی خداروشکر خبری نبود، اما همه ش نگرانم....دعا کنید برام  

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
مرسی مهربون انشالله شما نفر بعدی هسی با بی بی چک مثبت.پاشو دختر بزن بیا خبر خوشو بهمون بده😍

سلام خوبی عزیزم یادته من ماهه پیش با تو بودم شما باردار شدین خوشحال شدم براتون من پری شدم تو تاپیکمم گفتم که من نبضم ۸۴ تا میزنه ولی برا شما بیشتر میزد باردار بودین امروز روز ۱۱ سیکلمه همینجوری نبضمو گرفتم ۹۹ تا شد اونروزا هر چی میگرفتم از ۸۵ بیشتر نمیشد نمیدونم جریان چیه الان

یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍
سلام خوبی عزیزم یادته من ماهه پیش با تو بودم شما باردار شدین خوشحال شدم براتون من پری شدم تو تاپیکمم ...

سلام عزیزم اره یادمه.انشالله مامانی.والا هر نبض بالایی دلیل به بارداری نیس.بعضیا به خاطر اضافه وزن بعضیا مشکل قلب دارن بعضیا استرسین بعضیام باردارن.انشالله که به حق ۵ تن مامانی گلم

عزیزان، من هفته شش هستم، خیلی کمر درد دارم شما هم با این مشکل روبرو بودین؟ سر پسرم اصلا اینجوری نب ...

نه عزیزم خدارتشکر مشکل ندارم من.من اگه زیاد از ۱ ساعت راه برم یا وایسم کمر درد میگیرم

سلام عزیزم اره یادمه.انشالله مامانی.والا هر نبض بالایی دلیل به بارداری نیس.بعضیا به خاطر اضافه وزن ب ...

انشالله صبح قبل از بلند شدن باید گرفت به نظرم

یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍