2777
2789

اقایچی بگم.

من شوهر‌م‌توخاستگاری بهش گفتم رفیق بازی دوسندارم‌نکن‌گف باشه یلنی هیچ رفتوامدی نکنیم.حالا جندوقت پیش گف دوستام‌گفتن بریم‌حنگل؟گفتم‌نه.شبش رفیقش گف چون زنت نیومد ماشام‌یسب میایم‌خونتون.حالا اینی ک این خرفوزد میخوادبادوست دخترش بیاد😐😐اون یکیم زنش خیلی خودشومیگیره دورادورمیشناسمش خیلی بدم‌میادازش.یکی دیگم‌ک‌درجریانین یباراومد خونمون .خیییلیی خیلیی بی ادبو بی حجابه.شوهرم گف من تاکی عمرموباتوهدربدم گفتم‌من بااین شرط باهات ازدواج کردم‌گف الان پشیمونم خرم ازپل گدَشت.گف دوست ۱۷سالموبخاطدتووول نمیکنم و ی حرفایی زد خیلی دلموشکوند گف فقط بخاطرمهریه باهاتم.اگه مهرنداشتی خیلی وقت میشا طلاقت میدادم😐

البته اینامال چتدروز پیشع .بعدش قهرنکردیم اشتی کردیم‌.ولی تودلم‌هس‌من هیجوقت نمیخوام بادوستتش رفتوامد کنم واقعنم ادمای خوبی نیستن این ۳تارفیقش مادرشوهرمم‌اصلاا راصی نیس اینارومیشناسه .

چکارکنم‌شوهرم ناراحت نشه دوستنداشته باشه بااینابریم بیرون و بیان‌خونمون اصلا نمیتونم کناربیام ب هیچچ وجهههخ

اورجینال و اصل باش تادنیاازتوکپی کند.😏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اقایچی بگم. من شوهر‌م‌توخاستگاری بهش گفتم رفیق بازی دوسندارم‌نکن‌گف باشه یلنی هیچ رفتوامدی نکنیم.حا ...

عزیزم حق با شوهرته ؛ بلاخره اون هم نیاز به رفت و آمد با دوستاش داره 

بهتره دوستای خوبش رو انتخاب و جایگزین اینها که خوب نیستن ؛ بکنه

ما هم جدیدا با دوستای میثم و خانوماشون ؛ رفت و آمد میکنیم 

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
عزیزم حق با شوهرته ؛ بلاخره اون هم نیاز به رفت و آمد با دوستاش داره  بهتره دوستای خوبش رو انتخ ...

رفیقاشوزیادنمشناسم‌فقط اینارومیشاسم ک‌خوب نیستن.دنبال یه خانم باکمالاته چادریم😂

بایه رفبقش ک همکارشه رفتوامدمیکنیم باخواهرومادرش زن نداده

اقایچی بگم. من شوهر‌م‌توخاستگاری بهش گفتم رفیق بازی دوسندارم‌نکن‌گف باشه یلنی هیچ رفتوامدی نکنیم.حا ...

مهسا جون به نڟرم یکم کوتاه بیای بد نیس

چون شوهرت زودی جبهه میگیره

حرفاشم جدی نگیر الکی میگه

توکه میگی خانوماسون بدحجابن ،شوهرتم که از بدحجابی خوشش نمیاد

یه مدت اعتراص نکن ،رفت و امد کن،بعدش که حساسیتش ازبین رفت کم کم شروع کن بگو خانوم فلانی گفته اوووف تو چقدر خودتو میپیچی،چرا سوهرت اینقدر حساسه و ازاینجور حرفا

منطورم اینه یه کاری کن کم کم خودش از اونا بدش بیاد،یا بترسه نکنه اونا روی تو تاثیر بزارن و توهم بخای مثل اونا بشی

اگه بخاد اعتراص کنه گه مثل اونا نباش میتونی بگی اگه خوب نیستن پس چرا باید باهاشون رفت و امد کنیم😁

چون دوست قدیمی هستن مطمینا نمیتونی یهویی راصیش کنی که ازشون دل بکنه

مهسا جون به نڟرم یکم کوتاه بیای بد نیس چون شوهرت زودی جبهه میگیره حرفاشم جدی نگیر الکی میگه توکه ...

اره اصلا دل نمیکنه  دوستاش خوبنا زناشون خوب نیستن.خودشم میدونه.میگه بخاطرزنسون ک دوستموول نمیکنم.شاید دفعه دیگه ک‌گف میخوان بیان‌خونمون حرفی نزنم ولی خونشون نمیرم بیرونم نمیرم باهاشون.ولی دوستای دیگس باشنو۹۰درصومیرم‌ک‌نگه توب همه حساسی

مهسا جون به نڟرم یکم کوتاه بیای بد نیس چون شوهرت زودی جبهه میگیره حرفاشم جدی نگیر الکی میگه توکه ...

بهش گفته بودم😂گفتم‌اونااگه بیان‌منم‌مث اونامیشم باشوهراشون‌شوخی میکنم حجابم نمیکنم.گف علط کردی ب توجه هرکی یحوره گفتم میخوام‌همرنگ‌جناعت شم😂

من از اینستاگرام آنلاین خریدم  این پیجی که من خریدم ۳۰۰ گرمی رو ۶۰ تومان و ۴۰۰ گرمی رو ۸۰ میدا ...

مرسی عزیزم من باید برم ببینم داروخانه ها یا لوازم آرایش فروشیا دارن یا ن ممنون💖💖💖

عشق اول اونی نیس که اول از همه اومده....اونیکه از وقتی که اومده دیگه هیچی نمیتونه جاشو تو قلبت بگیره😍😍😇😇
رفیقاشوزیادنمشناسم‌فقط اینارومیشاسم ک‌خوب نیستن.دنبال یه خانم باکمالاته چادریم😂 بایه رفبقش ک همکار ...

وای خداخانوم چادری 🤣🤣🤣 خب همه چی که چادر نیس دیوونه

الان من پیش دوستای میثم با بلوز شلوار و شال میگردم و خانومای اونا هم همینطور 

اگه ذاتا ادمای خوبی باشن؛ جای نگرانی نیس ؛ خوش بگذرون😉😉😉

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
[QUOTE=143501964]😂😂😂😂 منم هر وقت میخوام بگم خونه گند زده یاد پرند جون میفتم یه دور هم تو دلم میگ ...

خیلی هم خوب، من انقدر دوس دارم لهجه های مختلف رو بشنوم و یاد بگیرم. بازم یه چیزایی بگو دونه دونه یاد بگیرم😘😘😘😘

ناهار چی دارییین؟

ناهار ک نداریم شام برنج و کباب تابه ای و ماست خیار با سیر داریم😋😋😋

عشق اول اونی نیس که اول از همه اومده....اونیکه از وقتی که اومده دیگه هیچی نمیتونه جاشو تو قلبت بگیره😍😍😇😇