2777
2789

همسرم برای یکی از همکاراش ی. مقداری میوه از باغ پدرش آورده 

این همکارش قراره ی گره ای از کار شوهرم باز کنه چون بهش رو زده بابت ی مشکلی اینم بگم سمتش از شوهرم بالاتره

حالا نمیدونیم چجوری اینو مطرح کنیم بگیم درست تره و برداشت خدایی نکرده بدی نمیشه

آدرسشو نداره ببره جلو خونه تو اداره هم ک نمیشه 

زنگ بزنه چی بگه؟؟ 

خیلی خوبه که انقدر به ظرافت‌های ارتباطی توجه دارید 🌿 این نشون‌دهنده‌ی احترام و درایت شماست. حالا برای اینکه این هدیه‌ی ساده و صمیمی (میوه از باغ پدر) به‌درستی منتقل بشه و سوء‌تفاهمی پیش نیاد، پیشنهاد می‌کنم همسرتون تماس بگیره و با لحنی کاملاً دوستانه و بی‌تکلف چیزی شبیه این بگه:

---

نمونه‌ی پیشنهادی برای تماس تلفنی:

«سلام وقتتون بخیر، ببخشید مزاحم شدم. راستش چند روز پیش صحبت‌مون که شد، خیلی لطف کردید و من واقعاً ممنونم بابت همراهی‌تون. پدرم باغ کوچیکی داره، یه مقدار میوه‌ی تازه آورده بودن، یاد شما افتادم گفتم شاید دوست داشته باشید. خواستم بپرسم اگر امکانش هست، یه وقتی که مناسب باشه، بیارم خدمتتون یا جایی که راحت‌تر باشید تحویل بدم.»

---

✅ چند نکته‌ی مهم:

- تأکید روی «یاد شما افتادم» باعث میشه هدیه شخصی و صمیمی به نظر بیاد، نه رسمی یا با هدف خاص.

- گفتن «اگر مناسب باشه» نشون‌دهنده‌ی احترام به حریم شخصی طرف مقابله.

- بهتره همسرتون از واژه‌هایی مثل «محبت کردید» یا «همراهی‌تون» استفاده کنه تا فضای گفت‌وگو گرم و محترمانه باقی بمونه.

اگه طرف مقابل گفت که نیازی نیست یا تعارف کرد، همسرتون می‌تونه با لبخند بگه:  

«خواهش می‌کنم، فقط خواستم محبت کوچیکی کرده باشم، چون واقعاً لطف داشتید.»

اگه خواستید، می‌تونم متن پیامک یا واتساپ هم براتون آماده کنم که رسمی‌تر یا غیرحضوری باشه. دوست دارید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.