2777
2789
عنوان

نفرت از خانواده شوهر

1211 بازدید | 92 پست

با خانواده شوهرم تو یه ساختمون زندگی میکنیم، خیلی حرص میخورم از دستشون، مثلا هر کسی که میاد خونشون مهمونی سریع میفرستن دنبال من که فلانی اومده بیا ! عمه اومده بیا ! خاله اومده بیا ! و... بعد همین عمه و خاله ها هیچوقت خونه ی من نمیان!! الان سه ساله عروسی کردیم تا حالا خاله ها و عمه های شوهرم خونه ی من نیومدن! با اینکه با خانواده شوهرم توی یه ساختمون هستیم، خونه ی اونا میان ولی خونه ی من نمیان! بعد وقتی میان مادرشوهرم سریع میفرسته دنبال من که بیا پایین فلانی اومده!!! وقتی هم که اعتراض میکنم میگن ما یه خانواده حساب میشیم و فرقی نداره بالا بیان یا پایین!

اینم بگم نمیتونیم بریم جای دیگه خونه بگیریم چون پول نداریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رفتی خونه فامیلای شوهرت؟ 

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 

چه اشکالی داره منم اینطوری ام تا کسی میاد خونه مادر شوهرم منم اونجا لنگر میندازم😁تازه بهتر که خونه تو نمیان حوصله پذیرایی داری ها

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..

من خوشم اومد ازشون😂 کاش منم یه خانواده شوهر صمیمی و شلوغ داشتم که منو تو جمعشون می پذیرفتن زحمت مهمون داری هم بهم نمی دادن

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

به نظر من ادب دارندکه بدون دعوت نمیان خونت خب چرا تا حالا دعوتشون نکردی اگه دوست داشتی بیان خونت?

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

وای بهنر 

بعدشم خونه شما نیس هونه همسرتونه ک خاله و‌عمه هاش فرقی نمیبینن

من ک از خدامه وقتی ی کی میاد پایین دیکه بالا نیاد مادرشوهرمم میگه فرقی نداره زود بهم میگه منم فوووووری ب پنج دیقه نرسیده پایینم ک بالاذنیان😂حوصلشونو ندارم 

حداقل خوبه كه دلشون ميخواد عروسشون پيششون باشه

در مورد اينكه فاميل شوهرت خونه شما نميان هم والا ما هم اينجوريم وقتي ميريم خونه فاميل كه مثلا مادر و پسر تو يه ساختمونتد خونه مادره ميريم ما هميشه خونه برادرشوهرم ميريم خونه دختر و پسرش كه بغل دستشونه نميريم اونا هم ميان خونه باباشون

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم