2777
2789
عنوان

لحظه های یک منتظر چه طوری میگذره 🦋از امام زمانت بگو🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3197 بازدید | 516 پست
فقط اومدم توی تاپیکت بگم از امام زمان دلم گرفتهمن دیگه به یه مو بندم...

مشکلت بجز ازدواج چیزی دیگم هست؟ 🥲

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا منو از هر نظر که بگی امتحان کردبا فقر، با طرد شدن از سمت پدر توی سن خیلی کم. ۳.۴ سالگی، با طرد ش ...

دورت بگردم هر کسی به یه نحوی درگیر مشکلات میشه چرا باید خدارو مقصر بدونیم... فقط تو نیستی که پدرش ترکش کرده فقط تو نیستی که توی فقر بزرگ شدی فقط تو نیستی که مشکلات داری... تو فقط یکم خسته شدی که حق داری عزیزم نمیگم نباش اما ایمانت رو از دست نده 

منم پدر ندارم مادرم شیمی درمانی میشه چند روزه که فهمیدم منم سرطان دارم و تنهام هیچکسم ندارم گاهی بچه هام گرسنه میمونن توانم کم شده خب سنی هم ندارم ولی خدا اینجور خواسته چکار کنم بیام کفر بگم قربونت برم؟ بیام دلگیر بشم از منجی دوعالمم؟ من به عشق همینا سرپام... دنیا که موکول به همینجا نمیشه که... قشنگی های این دنیا و اون دنیا اینقدر زیاد هست که من دووم بیارم و صبر کنم... قطعا حکمت خدا چیزی دیگره و صلاح منو شمارو خداوند بهتر میدونه و شکی درش نیست که خداوند از مادرم به ما مهربانتره و عشق مولای ما اقای ما صاحب الزمان دست کمی از دوستی و مهربانی خداوند نداره

پس توسل کن 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

دورت بگردم هر کسی به یه نحوی درگیر مشکلات میشه چرا باید خدارو مقصر بدونیم... فقط تو نیستی که پدرش تر ...

عزیزم❤️🫂

ایشالا حال خودتو و مادرت خوب شه

خدا به هممون کمک کنه

بازم خداروشکر که حداقل مسلمونیم

کاربری دست دو نفره. 

من یه دخترم. یه دختر که واقعا هیچی کم نداره. نه از قیافه نه تحصیلات نه اخلاق...چرا باید برم خودمو کو ...

عزیزم همین خدا دنیا را با اسباب و علل آفریده 

مثلااا من اگر تا مدت ها بشینم 

و تمام در ها رو ببندم 

و بگم روزی از آسمان نازل بشه خودش،

برای خدا کاری نداره 

منتها فرموده برای بدست آوردن رزق من 

باید اکتساب کنید و از کانال خودش وارد بشید 

و از فضل من بجویید ...

پس این طوری ساز و کار جهان و تمام‌ مشاغل باید تعطیل بشه اگر همه  کاسب ها این طوری فکر کنن

و بشینن تو خونه تا روزیشون بیاد داخل دهانشون 

و قورت بدن که کل سیستم جهان تعطیل میشد !

نه نانوا بود ، نه نجار ، نه تولید کننده لباس ، نه 

فرشی زیر پات ، نه ظرفی که باهاش غذا بپزی

نه گازی ....

اتفاقا همین هم یک داستان جالب داره 

وقتی آیه من یتق الله نازل شد 

مردم رفتن داخل خانه ها درها رو‌ بستن 

گفتن ما اگر تقوا داشته باشیم ، همه چیز حله 

نیاز به کار کردن نیست خدا روزی رسانه 

پیامبر اکرم ص ناراحت شدند....

این از باب مثال عرض کردم‌

این میشه تسری داد به هر چیزی که با اسباب و علل دنیا پیش میره ..

یا داستان حضرت موسی ع که بیمار شدند 

و نشستند تا معجزه بشه و شفا پیدا کنن

ندا از طرف خدا آمد که به عزت و جلالم تا دنبال درمان و دوا نباشی شفایی نیست

چون تو حکمت ما رو زیر سوال بردی !(نقل به مضمون)

همان قوانین علت و معلول ..

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
عزیزم❤️🫂ایشالا حال خودتو و مادرت خوب شهخدا به هممون کمک کنهبازم خداروشکر که حداقل مسلمونیم

بله خداروشکر که در زمان و عصر ظهور هستیم دلگیر نباش... دلتو گرم کن به وجود خدا و امام زمانت عزیزم ♥️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اصلا اینطوری فکر نکن که ضعف داری همه ما یکسانیم و یک هدف مشترک داریم و برتری نداریم یکی فقط اطلاعاتش ...

ضعف که صد در صد دارم خواهر من 

خیلی هم عقبم خیییلی 

شما هم که ماشاالله خیلی قشنگ حرف میزنید حرفاتون هم علمی هست هم دلی ... آروزمه یه روز به درجه امثال شما برسم الهی امین

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

دورت بگردم هر کسی به یه نحوی درگیر مشکلات میشه چرا باید خدارو مقصر بدونیم... فقط تو نیستی که پدرش تر ...

الهی بگردمت عزیزم

امام زمان عج الله بهت افتخار میکنه که انقد قوی هستی واقعا مثل شما ندیدم تا حالا ... اینکه در اوج مشکلات باشی و انقد راضی انقد شکرگزار ..

خیلی قشنگ صحبت کردید واقعا یک تلنگر بود برای من 🥲

واقعیت تازگی ها شروع کردم به گوش دادن تفسیر تربیتی آقای عباسی ولدی ، یه صحبتی کردن از دعای صحیفه سجادیه که امام سجاد علیه السلام توی دعاشون فرمودند : اللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ حَبِّبْ إلَی ما رضَیتَ لی... 

حاج آقا گفتن این نقطه قله اس اینکه تو دوست داشته باشی اون چیزی رو که خدا بهش راضی هست .. شما توی قله هستید 🥰خوش به سعادتت 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

[QUOTE=400049402]منظورم این نیست که کلا بهشت و جهنمی وجود نداره عزیز دلم اتفاقا طبق قانون های فیزیک و ریاضی انرژی در ...[/QUOTE

عزیزم جهنم و بهشت یک مکانه

وقتی خداوند میفرماید 

به سوی بهشتی بشتابید که وسعتش 

به پهنای زمین و آسمان است .

نعمت های هست که قرة اَعیُن هست 

که چشم شما رو روشن میکنه

وقتی منبع ما سالم باشه 

و آگاهی مون از هر منبعی نگیریم 

متوجه خیلی از مسائل میشیم .

در قیامت که معاد جسمانی هست 

و ما با همین بدن محشور میشم

با همین امتزاج جسم و روح پاداش می بینیم .

اما در عالم برزخ که حایلی هست بین قیامت و بعد مرگ 

روح‌ شما وارد یک کالبد مثالی میشه .

و با آن پاداش و مجازات رو متوجه میشه 

دیدید تو عالم خواب که در روایات آمد 

خواب برادر مرگ هست 

ترس , خوشحالی ، غم و ...

به شدت و خالص تر احساس میکنید؟

چون اونجا روح هست که درگیره

و همه این حالت ها به روح شما عارض میشه ...

شما میگید من الان غمگینم 

خوب این غم و شادی 

حس روحی هست یا جسمی؟

مسلما روحی ...

به عبارتی اگر روحی در بدن نباشه 

اون گوش 

چیزی نمیشنوه 

مثل ماکت هست 

اون زبان چیزی نمیچشه ...

دیگه خود جسم خوشحال و ناراحت نیست 

بلکه جسد هست .

اینکه متوجه عظمت روح میشیم .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
ضعف که صد در صد دارم خواهر من خیلی هم عقبم خیییلی شما هم که ماشاالله خیلی قشنگ حرف میزنید حرفاتون هم ...

دورت بگردم روزی که من با تاپیک های مهدوی اشنا شدم شما قبل از من بودین پس عقب نیستی خیلیم جلویی دورت بگردم منم پشت دست شماهام🥰💖