2777
2789
عنوان

نفرت از خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 92 پست

بهتر بابا حالا بیان فقط دردسرش میمونه. مادرشوهرت خیلی هم هواتو داره ک ...

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

به چیزای الکی ایراد نگیر نیمیان که نمیان توبرو پایین شام و نهار میوتو بخور بگو بخند بیا بالا .... اینقد زندگیا مشکل دار هست که بهتر ازاین جور چیزا ایراد نگیریم ... منم عمه های شوهرم هیچدقت نمیان پبشم ولی فرت فرت پیش جاریمن ..‌ البته جاریم دختر داداششون 🙄🙄🙄🙄منم برام مهم نیست

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده های اصیل و قدیمی معمولا اینجورین ک دوس دارن عروس تو جمع مهمونی هاشون باشن و تو فرهنگ هنین خانواده ها اومدن ب خونه مادرشوهر اینا کفایت میکنه برای اینکه کل خانواده رو ملاقات کرده باشن فرقی بینخونه  خانواده پسر و خونه پسر قائل نیستن و اصلنم بی احترامی در نطر گرفته نمیشه بزرگتر رو ببینن کوچکتر هم دیدن

اووووف دقیقااااا مثل منی . دقیقااااااا . اگرم نرم اینقد شوهرمو پر میکنن که به ما احترام نمیزاره . آبرومون رفت جلو مهمون . ما باید زنگ بزنیم بگیم بیا خودش متوجه نمیشه که خودش باید بیاد ، ما رو میندازن به جون هم . بعد ادعای فرهنگ و شخصیتشون ...ون ادمو پاره میکنه . 

سلام عزیزم برای چی دوست داری بیان خونه شما هدف چیه 

دور هم بودن ودیدوبازدید هست یا...

من جای شما نیستم ولی شرایط مشابه را دیدم 

اینکه برای تو ارزش قایل هستن وصدات میکنن یعنی به اینکه تو عروسشونی افتخار میکنن وتوی دور همی دوست دارن تو هم باشی حتما اداب معاشرت خوب بلدی واصالت خانوادگی داری حالا اگر یه روز خسته وبی حوصله بودی میتونی بگی الان دوش میگیرم ومیام زمان کمتری بری خونه اونها یا بگی امروز کسالت دارم سلام برسونین و...باتوجه به روحیه خودت  اگر روابط دوست داری میتونی بعد از کرونا یا با رعایت بهداشت یه مجلس مولودی یا سفره وآشی چیزی بگی نذر کردم خونه خودم باشه اونوقت  درجه یک ها را بگو که شلوغ نباشه وزمان کم وراهای دیگه با توجه به خودت وهمسرت

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

اگه هم خیلی دوست داری بیان خونت رسما دعوتشون کن همینجوری که نمیان میگن جوونی شاید خونت مرتب نیست و.....

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..
به نظر من ادب دارندکه بدون دعوت نمیان خونت خب چرا تا حالا دعوتشون نکردی اگه دوست داشتی بیان خونت?

نه عزیزم، بحث دعوت نیست، اونا همیشه بی دعوت میرن مهمونی! دعوتشون کردم، مثلا اومدن پایین، رفتم برای شام دعوتشون کردم اما هرچی اصرار کردم نیومدن! گفتن فرقی نداره بالا باشیم یا پایین

سلام عزیزم برای چی دوست داری بیان خونه شما هدف چیه  دور هم بودن ودیدوبازدید هست یا... من جای ...

دوست دارم رفت و آمدمون یک طرفه نباشه، بخصوص اینکه من توی این شهر غریبم! دوست دارم اگر من دوبار رفتم اونا هم حداقل یکبار خونم بیان، چون هیچ کس خونم نمیاد و خانواده خودمم ازم دورن، خونم همیشه سوت و کوره

دوست دارم رفت و آمدمون یک طرفه نباشه، بخصوص اینکه من توی این شهر غریبم! دوست دارم اگر من دوبار رفتم ...

نگاه کن همینو یه بار با لحن خوب بگو میتونی یه عصرونه درست کنی وبگی بیایین بالا ولی چون تازه عروسی شاید میخوان وسایلت کثیف نشه خلاصه توی مغز اونا نیستیم شاید هدفشون مراعات باشه اما اونا هم توی مغز تو نیستن مهم اینه رفتار محترمانه داشته باشین بقیه چیزا حاشیه هست واهمیت چندانی نداره انشاا... به مرور قلق هم میاد دستتون ولی خداییش خوبه که همش نمیان وبال گردنت باشن فک کن دوستم بالا مادرشوهرش بود بدون اجازه یهو میرفتن درو باز میکردن سریخچال وکند و...که هیچ یه بار میخواسته قرمه سبزی درست کنه دیدی سبزی نداره فهمیده مادرشوهرش برداشته بوده خلاصه خواهر جان هم بدتر شما هست هم بهتر شما خیلی سخت نگیر 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.