2777
2789
عنوان

نفرت از خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 92 پست
خانواده های اصیل و قدیمی معمولا اینجورین ک دوس دارن عروس تو جمع مهمونی هاشون باشن و تو فرهنگ هنین خا ...

میدونی مشکل چیه؟ اینه که فقط وقتی به نفع خودشونه من جزو خانواده خودشون هستم و درواقع یک خانواده محسوب میشیم!! مثلا چند وقت پیش عقد پسر عمه ی شوهرم بود، مادرشوهرم اینا رو دعوت کردن اما به ما که تو همون ساختمون هستیم نگفتن! بعدشم عمه ی شوهرم گفت ما فقط فامیل درجه یک رو دعوت کردیم!!! 

حالا چون عمه و خاله شون نیومدن خونه شما ازشون نفرت دارین؟

خوب نیان بهتر

والله تو این گرونی میدونین که خیلی خوش شانسین بهتون خونه دادن زندگی کنین؟صبح تو رادیو میگفت ائنقدر اجاره ها رفته بالا مردم پشت بوم خونه ها رو برای خواب اجاره می کنن.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه کن همینو یه بار با لحن خوب بگو میتونی یه عصرونه درست کنی وبگی بیایین بالا ولی چون تازه عروسی شا ...

شایدم رعایت میکنن، به قول شما من تو مغز اونا نیستم! ولی میگم اگر به قول خودشون ما یه خانواده ایم پس چرا عقد پسر عمه ش فقط به مادرشوهرم اینا گفت و به ما یه تعارف خشک و خالی هم نکرد، بعدشم گفت ما فقط فامیلای درجه یک رو دعوت کردیم!! خب این چیزا رو میبینم ناراحت میشم

منم دقیقا عین توام با این تفاوت ک خونمون دیوار ب دیوار خونه مادر شوهر.....از این موضوع ناراحت نیستم تازه خیلیم خوشحالم باورت میشه عید ک شد تلپ شدم خونه مادر شوهر ک کسی نیاد خونم ولی باز یکی دوتا از فامیلا رک بمون گفتن نمیرید خونتون میخایم بیایم عید دیدنی...خخخخ تو دلم گفتم خو همینجا همو دیدیم چ لزومی بیاین خونمون ....

حالا چون عمه و خاله شون نیومدن خونه شما ازشون نفرت دارین؟ خوب نیان بهتر والله تو این گرونی میدونین ...

اولا شوهر من تک فرزنده، به این ندن به کی بدن؟ بعدم نصف پول خونه رو شوهر خودم داده پس منتی نیست!

انقد مهمونیا سخت شده که ی بار که بیان خونت معذرت میخوام به غلط کردن میفتی قشنگ برو خونه مادرشوهرت منم شهر غریبم اوایل دوست داشتم همه بیان خونم مهمونی بعد انقد کار میکردم پدرم درمیومد تازگیا تا میفهمم کسی داره میاد شهرمون وسایلام رو جمع میکنم میرم خونه مادر شوهرم تا وقتی مهمونا باشن منم هستم 

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..
اولا شوهر من تک فرزنده، به این ندن به کی بدن؟ بعدم نصف پول خونه رو شوهر خودم داده پس منتی نیست!

عزیزم چرا با من دعوا می کنی؟

کلا متنفر باش خواستم دلداری بدم که شکرگزار باشین.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
شایدم رعایت میکنن، به قول شما من تو مغز اونا نیستم! ولی میگم اگر به قول خودشون ما یه خانواده ایم پس ...

عزیزم شاید عقدپسرعمه شوهرت شرایط خاصی بوده منم بارها شنیدم گفتن فقط بزرگ فامیل را گفتن یا بخاطر هزینه اش بوده یا حرف وحدیثی بوده که من وشما بی خبریم

والا توی این۱۵ سال زتدگی فهمیدم از هیشکی توقع نداشته باشم جز دوتا زانو خودم کاری که میدونم درسته برای رضا خدا بکنم پشتش هیچی نباشه نه بخوام تشکر بشنوم ونه بازگشت صبور باشم وبزارم زمان حل کنه چون اگر بهوای بجنگی واعصابت خورد کنی هر روز یه چی هست برای آدم پس لبخند بزن وخوشحال باش 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
عزیزم شاید عقدپسرعمه شوهرت شرایط خاصی بوده منم بارها شنیدم گفتن فقط بزرگ فامیل را گفتن یا بخاطر هزین ...

راست میگی والا، حق با شماست، نباید خودمو ناراحت کنم! اومدن قدمشون روی چشم، نیومدن هم فدای سرم

وااااای تو منی با من توام منم این مشکلو دارم خیلی رومخه

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐

حالا اگه بعضی وقتا شرایط نداری بری پیششون بگو حالم خوب نیست 

یا کار دارم یا خوابم یا یه چیزی 

ولی در کل بنظرم مادرشوهرت میخواد مراعات شما و پسرشو بکنه ک خرج نکنید و تو زحمت نباشی

میدونی مشکل چیه؟ اینه که فقط وقتی به نفع خودشونه من جزو خانواده خودشون هستم و درواقع یک خانواده محسو ...

خب این طبیعیه

اگه شما رو بگن باید همه عروسای فامیل رو بگن

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘