2777
2789
عنوان

دوستان از ناراحتی خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 1490 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مشکلم همینه و الان از ناراحتی خوابم نمیبرع😭

مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺

عزیزم حتما که به سن نیست ، الان من ۲۲ سالمه یکی از دوستام بچه داره ، یکی مهاجرت کرده ، یکی داره واسه فوق آماده میشه ، یکی هم نشسته داره با گوشیش بازی میکنه 😂 من مطمئنم همه چیز در زمان مناسبش واسمون رخ میده ، شاید بهتر باشه معاشرتتون رو با آدما بیشتر کنین ، تو گروه ها و تور های  کوه نوردی و گردشگری و...گ شرکت کنین، شاید دایره ی آدمای دورتون کوچیکه

امیدوارم خدا کمک کنه یه مرد اهل زندگی و خانواده هر چ زودتر قسمتتون بشه 

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  
عزیزم حتما که به سن نیست ، الان من ۲۲ سالمه یکی از دوستام بچه داره ، یکی مهاجرت کرده ، یکی داره واسه ...

خدا نکشت خخخخ ولی راست میگی ها. منم 31سالمه دو شیکم زاییدم هر کدوم از دوستام یه سرنوشت متفاوت داشتن 

میخوامت طولانی ،اگه روزکار بذاره😘😘
[QUOTE=143166055]قربونت برم نگران نباش منم دیر ازدواج کردم یهو از چاله می آفتی تو چاه ! به خدا الان ...

کی و زمانش را اینطوری که الان این حالتی عقب تر می اندازی ! اصلا جایی می ری ؟ شاغل هستی که دیده بشی ؟

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا خودت انتقامم را با عروس دومشون بگیر خیلی ناراحتم 
اگه مستقلي خيلي خوبه  ب خدا اشتباه جا انداختن واسه ما ازدواج كن خوشبخت شي ب خدا مجردا هم ميتون ...

تو مجردی اگه ازادی باشه خوبه نه هر کی به خودش اجازه میده هر حرفی رو به اوم بزنه و هر رفتاری رو انجام بده