2777
2789
عنوان

دوستان از ناراحتی خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 1490 بازدید | 91 پست
نماز میخونم ولی تو خونه

عزیزم الان که کروناست هیچی

ولی خانمهای مذهبی معمولا تو همین مجالس خواستگاری میکنن

اگر هم بتونی به موسسات همسریابی یا معرف شهرتون اسمتو بدی که خیلی خوبه

روز۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.در سال ۱۴۰۰ وزن من از ۶۸ به ۵۰ رسیده...دارای مدرک لیسانس هستم...سوار بر ماشین مشکی متالیک خودم هستم...و سخت مشغول ورزش هستم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاغل نیستم عزیزم

خوب اول برای خودت یک کاری را شروع کن حتما برو سر کار تو‌خانه نشستی حالت بدتر می شه اینطوری کیس های بهتر و‌مناسب تری سراغت می اد

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا خودت انتقامم را با عروس دومشون بگیر خیلی ناراحتم 
از ناراحتی خوابم نمیبره

امیدوارم خدا هرچی که خیره واستون رقم بزنه

من ۳۱ سالمه ۸ سال پیش میخواستم ازدواج کنم که خانواده نذاشتن و تا الان کش پیدا کرده و حالا خانواده راضی شدن متاسفانه من مبتلا به سرطان شدم و اون آقا دیگه رغبتی به ازدواج با من نشون نمیدن

تو دوره شیمی درمانی هستم حال و روز خوبی ندارم 

اما چاره ای نیست

مجبورم زندگی کنم

واسه شما دعا میکنم یه آدم وفادار سر راهتون قرار بگیره

الهی آمین

تو مجردی اگه ازادی باشه خوبه نه هر کی به خودش اجازه میده هر حرفی رو به اوم بزنه و هر رفتاری رو انجام ...

من درکت میکنم بخذا. یکی از نزدیکام تا 45"مجرد بود بالاخره یه حرفایی میشنید ک ناراحت میشد ولی بالاخره بختش باز شد با یه ادم خوب. بچه دار هم شدن خدا رو شمر  ولی  یادت باشه اشنای ما هیچ وقت ناامید نبود میگفت میدونم ازدواج میکنم با یه ادم خوب  و شد 

میخوامت طولانی ،اگه روزکار بذاره😘😘
خوب اول برای خودت یک کاری را شروع کن حتما برو سر کار تو‌خانه نشستی حالت بدتر می شه اینطوری کیس های ب ...

والا عزیزم همین دوستم که چن روز پیش عقدش بود همش تو خونه بود جایی هم نمیرفت معرفی کردن بهش  ازدواج به شانس و قسمت عزیزم

امیدوارم خدا هرچی که خیره واستون رقم بزنه من ۳۱ سالمه ۸ سال پیش میخواستم ازدواج کنم که خانواده نذاش ...

امان از دست این خانواده ها 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا خودت انتقامم را با عروس دومشون بگیر خیلی ناراحتم