2777
2789
عنوان

بدخوابی کودک ۱ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 57 پست

از عطاری بنفشه بخر.دم کن ساعت 9 شب بهش بده خیلی ارامبخشه و خوبه خوابش و تنظیم میکنه.و راحت میخوابه.فقط حواست باشه زیاد ندیا تو هفته دوبار بده هربارم دوسه تاقاشق بسشه.زیاد بدی اسهال میشه.

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
دندوناش دراومده همه

اره، به تازگی دندونای عقبیش هم درومدن ...سه شنبه گذشته واکسن ۱۸ ماهگیشو زدم

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم چند وقته هر چی دستش باشه پرت میکنه 😣امشب داشتم غذاشو میدادم و کنار دستش غذای خودم هم میدادم بش ...

حرف میزنه چند وقتشه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
چند وقتشه؟ پسر منم موهاشو میکشه 😂 اعصاب ندارن بچه های الان..برای جلب توجهه تا به خواستشون برسن..منک ...

۱۸ ماهشه ....

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
مخصوصا به اینکه خانه دار نیستم صبح زود باید برم سرکار 😔 خیلی سخته

ساعت ۱۰لامپارو خاموش کن ببرش تو اتاقش باهاش بازی کن تا خسته شه همین که خسته شه خوابش میگیره چراعو خاموش کن و به روشی که عادت داره بخوابونش. پسر من الان نمیخواست بخوابه همه جا رو تاریک کردم همه روشی امتحان کردم تا خوابید خودم خسته شدم چون یه ۱ساعت  کشید

چند وقتشه؟ پسر منم موهاشو میکشه 😂 اعصاب ندارن بچه های الان..برای جلب توجهه تا به خواستشون برسن..منک ...

وای چرا اینجورن دختر منم ۱۳ ماهشه موهاشومیکشه جیغ میزنه 

پسرم چند وقته هر چی دستش باشه پرت میکنه 😣امشب داشتم غذاشو میدادم و کنار دستش غذای خودم هم میدادم بش ...

پسره من خیلی غلدره 

هرجا مهمونی میرم ابرومو میبره 

امروز رفتم خونه خالم..رفت تو اشپزخونشون هندونه دید...ول نکرد هندونه میخوام...بعد که اوردن یه قاچ گذاشتم براش بدش اومد رفت با دست از تو میوه خوری یه قاچ بلند کرد اورد 

خیلی بی ادبه 

نمیدونم چیکار کنم 

21 ماهشه

اره، به تازگی دندونای عقبیش هم درومدن ...سه شنبه گذشته واکسن ۱۸ ماهگیشو زدم

اگ هنوز دندون داره در میاره  بیشتر مال اونه ولی خب بچه ها هیجان دارن باید یه جوری تخلیه کنن پرت کردنم یه عمله که یاد میگیرن دوس دارن انجامش بدن کنجکاون خیلی سخت نگیر به بچه 

پسره من خیلی غلدره  هرجا مهمونی میرم ابرومو میبره  امروز رفتم خونه خالم..رفت تو اشپزخونش ...

من مدام به شوهرم میگم دعواش نکن بچه است ، همه اش یکسال و نیمشه ....شوهرم ناراحت میشه میگه تو پروووش کردی

پسر منم  ۲سالشه خیلی پرت میکنه دیشب سر شام دسته ایکس باکس و محکم پرت کرد سر سفره افتاد وسط شانس اوردم چیزی موقع غذا نشکست. نمیدونم چیکار کنم بدتر لج میکنه هر چی بگم فقط باید حواسشو پرت کنم