2777
2789
عنوان

بدخوابی کودک ۱ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 57 پست
میذاشت شیاف استفاده کنی براش ؟ دختر من ۶ ماهگی پدرمنوداورد حتی حالت تهوع م داشت بخدا مریض سدم بعدش&n ...

به زور میذاشتم، کلی جیغ و داد میکرد 😣😣😣😣مجبور بودم اخه با شربت تبش پایین نمیومد و درد داشت

اینکه بعد واکسن نمیتونن خوب راه برن سخته،...پسرم روز اول اصلا نمیتونست پاشو زمین بزاره...بدبختی اینجا بود که نمیزاشت کمپرس سرد و گرم براش بزارم

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
به زور میذاشتم، کلی جیغ و داد میکرد 😣😣😣😣مجبور بودم اخه با شربت تبش پایین نمیومد و درد داشت اینک ...

الهههی آدم دلش کباب میشه ،منم ۶ماهگی فقط شیاف میذاشن شربت بالامیاورد ،الانم اعزا گرفتم واسه چندماه دیگ حالیشونم میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل اینه میگه دوتا میخام  مراسم رفتیم مثل نخورده ها دنبال بنده خدا میرفت که چرا یه نوشابه داد ...

بله درکتون میکنم خودم یکیشو داشتم 😉خب مثلا میوه رو میگه دوتا میخوام شما دوتا بردار سهم خودتم بذار تو پیش دستیش آخرش که گفت نمیخورم شما میوتو بخور. کلا شما سهمتو بده دستش فک کنه همون دوتا رو داره. میدونم شما پیش دیگران خجالت میکشین که مثلا براش چیزی نخریدین عین نخورده ها میکنه ولی اکثرا اینجور برخورد میکنن ولی اکثرا بچه هایی که بیشتر چیز میز براشون میگیرن هول تر و نخورده تر رفتار میکنن

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
خانوما پسرم ۱۸ ماهشه حرف نمیزنه ، منظورش رو میفهمونه ولی حرف نمیزنه ، فقط میگه دددد ، الو ، یک، دووو ...

زیاد باهاش حرف بزن و یه سری راحت طلب ان و خیلی به خودشون شختی نمیدن احتمالا پسر شما هم اینجوره و یه سری بچه ها هیچ مشکلی ندارن و دیر به حرف زدن میوفتن چند مورد دیدم که طبیعی هم هستن

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
واسه خومون جونی نمی مونه ک 

مجبوری گلم من دوتا پسر فوق العاده شیطون دارم😅 پدرمو دراوردن.

بازی کن که خودت فعالیتت کمتر باشه و فعالیت بچه بیشتر باشه مثلا باهاش توپ بازی کن اگه میتونه اون بره توپو بیاره

اره ممنون باید همین کار روکنم

خواهش عزیزم پسر اولی منم هم بدخوابه که الان درست شده. به شدت لجباز و عصبی و زورگو و آبرو بر مثل میوه که شما گفتین. بدغذا

خواهش عزیزم پسر اولی منم هم بدخوابه که الان درست شده. به شدت لجباز و عصبی و زورگو و آبرو بر مثل میوه ...

مادرشوهرمم عادت داره هرجا هرچی بدن چندتا برمیداره 

ولی این رفتارا ژنتیکی نیست که بگم به مادرشوهرم رفته 

بعدم هیچوقت این کاره مادربزرگشو ندیده 

ولی کپی برابر مادرشوهرمه

مادرشوهرمم عادت داره هرجا هرچی بدن چندتا برمیداره  ولی این رفتارا ژنتیکی نیست که بگم به ...

😄😄😄