2777
2789
عنوان

بدخوابی کودک ۱ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 57 پست
اگ هنوز دندون داره در میاره  بیشتر مال اونه ولی خب بچه ها هیجان دارن باید یه جوری تخلیه کنن پرت ...

اخه مهمونی میریم خجالت میکشم و شوهرم هم فکر میکنه بچه باید از اول جنتلمن باشه ...،،

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
من مدام به شوهرم میگم دعواش نکن بچه است ، همه اش یکسال و نیمشه ....شوهرم ناراحت میشه میگه تو پروووش ...

ما که هیچ کس دعواش نمیکنه 

اخه چی بهش بگیم 

میگم زشته نکن ولی دعوا اصلا 

خودشم که ناراحتو عصبی بشه با دست محکم میزنه تو پیشونیش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر منم  ۲سالشه خیلی پرت میکنه دیشب سر شام دسته ایکس باکس و محکم پرت کرد سر سفره افتاد وسط شانس ...

پسر من یکی دو هفته است لجبازی هاش بیشتر شده .

پسرت چند وقتشه؟ 

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
ما که هیچ کس دعواش نمیکنه  اخه چی بهش بگیم  میگم زشته نکن ولی دعوا اصلا  خودشم که ...

پسر من هم میزنه تو سرش و موهاشو میکشه ، گاهی پیشونیشو میکوبه به دیوار یا میز یا لبه مبل

پسره من خیلی غلدره  هرجا مهمونی میرم ابرومو میبره  امروز رفتم خونه خالم..رفت تو اشپزخونش ...

این سری که خواستی براش میوه برداری بگوکدومو میخوای همون که میگه بردار براش.

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
یه سوال دارم واکسن ۱۸ ماهگی خیلی سخته ؟ 

میگن خیلی سخته 

واسه پسر من روز اول دردش خیلییی زیاد بود ، شیاف میزاشتم، تب هم کرد ، تا سه روز درد داره ، 

پسر من ۹و نیم صبح بیدار میشه ۲تا ۴ونیم ظهر میخوابه شبا هم ۱۲ و نیم ب بعد

روزا ۵دقیقه ای خوابش میبره شبا ۱ساعت رو پام ‌ پادرد گرفتم نمیدونم چجوری از سرش بندازم رو پا نخوابه تست کردم خودم بخوابم  برق و خاموش کنم اما باز ی کم تو تاریکی میچرخه و مت و بلند میکنه ک بذارمش رو پام

وای ، پسر من شیر خودمو میخوره، ۱۸ ماهشه 

خیلی اذیت میکنه ، مدام میاد سراغم واسه شیر خوردن، همین باعث شده غذا کمتر بخوره ...بدون شیر خوردن هم محاله بخوابه😣😣😣😣

پسر من هم میزنه تو سرش و موهاشو میکشه ، گاهی پیشونیشو میکوبه به دیوار یا میز یا لبه مبل

😅😅😅😅 نگران نباشین اولی منم خودزنی زیاد میکرد هنوزم خودشو میزنه گاهی اوقات الان ۴.۵ سالشه. بدغذا و عصبی و با خوابم که کلا مشکل داشت همه چیزم پرت میکرد یه مدت پرت میکنن بعد دیگه یادشون میره سعی کنین اسباب بازی نرم یا چیزی که خطر نداره بذارین جلو دستش اونو خواست پرت کنه که اتفاقی نیوفته.

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
این سری که خواستی براش میوه برداری بگوکدومو میخوای همون که میگه بردار براش.

مشکل اینه میگه دوتا میخام 

مراسم رفتیم مثل نخورده ها دنبال بنده خدا میرفت که چرا یه نوشابه دادی دوتا بده 

درحالی که اصلا نمیخوره...فقط جمع میکنه

خانوما پسرم ۱۸ ماهشه حرف نمیزنه ، منظورش رو میفهمونه ولی حرف نمیزنه ، فقط میگه دددد ، الو ، یک، دووو ....تازه اینها رو هم خوب تلفظ نمیکنه ...به نظرتون مشکلی هست ؟ باید چیکار کنم؟ 

مشکل اینه میگه دوتا میخام  مراسم رفتیم مثل نخورده ها دنبال بنده خدا میرفت که چرا یه نوشابه داد ...

ای جااان، چند سالشه

میگن خیلی سخته  واسه پسر من روز اول دردش خیلییی زیاد بود ، شیاف میزاشتم، تب هم کرد ، تا سه روز ...

میذاشت شیاف استفاده کنی براش ؟ دختر من ۶ ماهگی پدرمنوداورد حتی حالت تهوع م داشت بخدا مریض سدم بعدش 

خانوما سعی کنین حدودی ۱ ساعت قبل خوابش که بهتره ۱۰ شب بخوابه باهاش حسابی بازیای پرتحرک کنین که خسته بشه و بخوابه. یا میتونین ۱ ساعت زودتر چراغارو خاموش کنین و برین سر جاتون بخوابین همگی خودتونو بزنین به خواب که بچه هم کم کم بیاد بخوابه اوایل زمان زیاد میبره ولی واقعا جواب میده. من برا اولی تاحدودی نتیجه گرفتم برا دومی خدایی عالی جواب گرفتم