پسرم یک سال و چهار ماهشه ظهر ها معمولا نمیخوابه شب هم که میشه بازمنمیخوابه الان داره کارتون میبینه و توپ بازی میکنه...من شاغلم خسته ام صبح باید برم سرکار 😔 چیکار کنم زود بخوابه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پسر من ۹و نیم صبح بیدار میشه ۲تا ۴ونیم ظهر میخوابه شبا هم ۱۲ و نیم ب بعد
روزا ۵دقیقه ای خوابش میبره شبا ۱ساعت رو پام پادرد گرفتم نمیدونم چجوری از سرش بندازم رو پا نخوابه تست کردم خودم بخوابم برق و خاموش کنم اما باز ی کم تو تاریکی میچرخه و مت و بلند میکنه ک بذارمش رو پام
پسر من هم میزنه تو سرش و موهاشو میکشه ، گاهی پیشونیشو میکوبه به دیوار یا میز یا لبه مبل
😅😅😅😅 نگران نباشین اولی منم خودزنی زیاد میکرد هنوزم خودشو میزنه گاهی اوقات الان ۴.۵ سالشه. بدغذا و عصبی و با خوابم که کلا مشکل داشت همه چیزم پرت میکرد یه مدت پرت میکنن بعد دیگه یادشون میره سعی کنین اسباب بازی نرم یا چیزی که خطر نداره بذارین جلو دستش اونو خواست پرت کنه که اتفاقی نیوفته.
خانوما پسرم ۱۸ ماهشه حرف نمیزنه ، منظورش رو میفهمونه ولی حرف نمیزنه ، فقط میگه دددد ، الو ، یک، دووو ....تازه اینها رو هم خوب تلفظ نمیکنه ...به نظرتون مشکلی هست ؟ باید چیکار کنم؟
برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
خانوما سعی کنین حدودی ۱ ساعت قبل خوابش که بهتره ۱۰ شب بخوابه باهاش حسابی بازیای پرتحرک کنین که خسته بشه و بخوابه. یا میتونین ۱ ساعت زودتر چراغارو خاموش کنین و برین سر جاتون بخوابین همگی خودتونو بزنین به خواب که بچه هم کم کم بیاد بخوابه اوایل زمان زیاد میبره ولی واقعا جواب میده. من برا اولی تاحدودی نتیجه گرفتم برا دومی خدایی عالی جواب گرفتم