2777
2789

دختر داییم دو قلو داره جفتش دختر ، بی نهایت اذیت میکنن بچه هاش همش دهنشون بازه اونم بجای اینکه بچهاشو جمع کنه به بقیه میپره و اصلا اخلاق نداره 

رفتیم خونه مامان‌بزرگم گفت بریم مسافرت و فلان 

شما اوکیین؟ من گفتم نه الان امتحانای دانشگامه نمیتونیم ما 

بهش گفتم خب عزیزم تو اذیت نمیشی با بچه کوچیک بخوای بری سفر چون هوا گرمه و اینا 

گفت نه بخاطر بچها میخوام برم 

گفتم سخته با بچه ی ۴ ماهه سفر بزار بزرگتر بشن بعد برو 

بعدشم بچه ۴ ماهه که از سفر چیزی نمی‌فهمه 

از اونور مامان بزرگم پرید تو دهنم که مادر بچها که میفهمه میخواد بره دل خودش باز بشه تو چیکار داری 

من 😐😐😐😐

انقدرم دختر داییم بد دهن و با مامان‌بزرگم بد حرف میزنه که خدا میدونه و بازم از اون بهتر نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کجاش دعوا بود؟ بعد راستم گفته مادر بچه ها بعد زایمان و و بارداری قطعا نیاز داره دیگه خودش میدونه سختی هم داره نیاز نیست شما براش‌ توضیح بدی

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب ایشون حتما شرایط خودشو میدونه میخواد بره. 

بنظرم نیازی نبود شما در این باره چیزی بگی. 

بعدشم مگه مسافرت ادم میره بچه بفهمه چیه که گفتی سن شون طوریه نمیفهمن. 

اون مادر طفلی بعد زایمان و چهارماه سختیای بچه داری،  روحیه اش نیاز نداره یه سفر بره؟؟ 

نمیری، نرو. نیازی هم نیست تعیین تکلیف کنی براش. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ببخشیدا به توچه تو کار اونا دخالت میکنی

ببخشیدا چشای کورتو باز کن 

وقتی داره اصرار میکنه که بیاین بریم سفر من باید یه دلیل بیارم که اون ناراحت نشه یا نه

این کجاش دعوا بود؟ بعد راستم گفته مادر بچه ها بعد زایمان و و بارداری قطعا نیاز داره دیگه خودش میدونه ...

تو دهات شما دعوا زمانی دعواست که با قمه و چاقو بیوفتن به جون هم؟؟؟؟

یه چیز بگم ناراحت نشیااا با خوندن پیامت یاد خواهر شوهرم افتادم😅😅

منم دوقلو دارم یه بار میخواستم برم عروسی بهم گف برا چی میری با دوبچه 

منم بهش گفتم پس بیا نگهشون دار منم رفتم عروسی🤣🤣

این نیز بگذرد