سلام دوستان.من توی عقدم خواهر شوهرم خیلی با رفتارش ب من بی احترامی میکنه.تا همسرم هست احتراممو داره وقتی همسرم نیس با رفتارش بی احترامی میکنه.از بس سردو گرمم کرده دارم ترک برمیدارم.سنش هم زیاده جای مامانم قرار داره..چیکارش کنم ؟؟؟؟😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب وقتی شوهرت نیست تو هم نباش. بدون شوهرت پیشش نمون
رفتارتم سرسنگین و جدی کن و صمیمی نشو باهاش
❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه. پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌 عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم. من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82 وزن هدف:50 در حال حاضر::
من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜 از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐 از تبلیغ متنفرم.😤🤮 فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊 لینک کانال پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@ در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
عزیزم همه خواهرشوهرا اینجورین اصلا جای نگرانی نیست اینا رفتارا طبیعین😁فقط اصن باهاش حرف نزن انگار ک وجود نداره هرچیم گفت یا نشنیده بگیر یا کلی بزن زیر خنده و تمام اونوقت ببین چطورررر میسوزه😂😂
نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه میکنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁