2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم زنگ زد

143 بازدید | 9 پست

من چندروزه گوشیمو خاموش کردم حوصله ندارم حوصله هیچکدومو ندارم ح صله حرف وحدیثاشون ازهر حرفی صدتاچیز برداشت میکنن اینکه دائم درحال انتقام تلافی ازهمدیگن واقعا خستم کرده مثلا دورهمی میریم باغ برادرشوهرمو وجاریم ازلج خواهرشوهرم نمیان یا اون یکی جاریم با خواهرش هرم وشوهرش قهرن نمیان یا حتی مثلا ما ازهمه جا بی خبریم اوندفعه فقط ما ومادرشوهررفتیم مادرشوهرم گفت به خواهرشوهرم گفتم با ما میخا بریم باغ نمیایید بایه لحنی گفت گفته نه نمیاییم مریضیم که معلوم بود مثلا ازلج ما نمیان ازچهره اش لحنش متوجه شدم من حوصله اینکارارو ندارم حوصله تلافی ندارم خیلی ازم انرژی میگیره اینجور کارا حالا هم نزدیک یه ماهه خونه خریدیم هیچکدوم ازخواهرشوهرام زنگ نزون تبریک بگن منم بخاطرهمین چندروز اون خطمو که اونا دارن خاموش کردم مادرشوهرم زنگ زده بودبه شوهرم حال واحوالمون بپرسه  محبوری زنگ زدم گفتم گوشی رو ازدست بچم خاموش کردم حالا امشب پسرخواهرشوهرم بچس زنگ زده شوهرم دیدم داره باهاش حرف میزنه انگار یهو گفت الان گوشی میدم زندایی من هی اشاره که بگو نیستم

اخرمجبورشدم صحبت کردم کلی حرف زدیم وگفته بخاطراین زنگ زده بینم شهریه پسرم چقده  وسطای حرفای میگه عه راستی خونتونم مبارک همینطور

حالا بعد تماس من ازدست شوهرم ناراحتم میگم چرا میگی گوشی میدم بهش بگو نیستم من حوصلشون ندارم لحن شوهرم تند شد میگه گوشیت روشن کن جواب نده میگم تا بازمجبورم کنی زنگ بزنم بهشون

اصلا حالم بدمیشه باهاشون درارتیاطم دائم باید به فکر تلافی باشی دائم مراقب حرف زدنت باشی یه چیزی پیدانکن ازحرفات کلا جوزندگیم خراب میشه شوهرمم اولویتش اوناس تا بدشون بگم چهره اش تو هم میره ولی به خیال خودش بی طرفه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر هیچ احدی با همسرت بگو مگو نکن لطفا حالام چیزی نشده حرف زدی بیخیال دیگه درضمن گوشیتم روشن کن ...

خیلی ازشون کینه گرفتم ماشین خریدیم تبریک نگفتن خونه خریدیم تبریک نگفتن 

هرکار میکنن مث ندید بدید به آدم پز میدن یادم میاد حالت تهوع میگیرم لباس میخریدن عکس میفرستادن میگفتن تو چیزی نخریدی حالا مام اول زندگی اوضاعمون خوب نبود ابرو میکارن زنگ میزنن سریع میگن انگار میخوان خودنمایی کنن

به خاطر هیچ احدی با همسرت بگو مگو نکن لطفا حالام چیزی نشده حرف زدی بیخیال دیگه درضمن گوشیتم روشن کن ...

کاش همسرم هم اولویتش منو زندگیم بود حالا اون اگه بگه برادرمن باهاش بد رفتتر کرده من صدبرابر ناراحتترمیشم 

خیلی ازشون کینه گرفتم ماشین خریدیم تبریک نگفتن خونه خریدیم تبریک نگفتن هرکار میکنن مث ندید بدید به آ ...

بزار نگن تبریک بگن چی میشه فقط نشون میدن حسودن نمیشه کنار بزاریشون که بالاخره میبینیشون

بزار نگن تبریک بگن چی میشه فقط نشون میدن حسودن نمیشه کنار بزاریشون که بالاخره میبینیشون

بخدا دوتا ازجاریام دخترعمو ودخترخالشونن به راحتی کنار گذاشتنشون قطع رابطه کردن فقط من غریبه باید از روی اجبارورودربایستی باهاشون درارتباط باشم 

بخدا دوتا ازجاریام دخترعمو ودخترخالشونن به راحتی کنار گذاشتنشون قطع رابطه کردن فقط من غریبه باید از ...

واسه ی آرامش خودت و زندگیتم شده میانه رو باش نه قیدشون رو بزن نه خیلی صمیمی 

تبریک نگن بی خیال باش. نشانه حسود بودنشون هس

اخه چطور دلشون میاد داداششون بعد ده سال خونه دارشده یاماشینمون بعد هشت سال زندگی خریدیم

من بخدا داداشم یه پراید خرید اونقد براش ذوق کردم اشک شوق ریختم بلاخره صاحب ماشین شد بلاخره بچه هاش با ماشین خودشون اینور اونور میرن پیش فک وفامیل مامانشون سربلند شدن دیگه نمیگفتن پسرداییامون تیکه انداختن خالم تیکه انداخته مگه میشه یه خواهراونقد بی احساس باشه شایدم من زیادی احساساتیم شایدم چون من تک دخترم اینجوری ذوق میکنم برا داداشام