2777
2789
عنوان

مردک بی شعور در خواست میدی

145 بازدید | 25 پست

@reza0320‍ 

مردک مرض داری در خواست میدی  بنال 

@niniyar‍ 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا رد نکنید. تاییدم نکنید تا دیگه نتونن درخواست بده

بله واقعا 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

چرا مرد هارو از نی نی سایت جمع نمیکنن نی نی یار ها؟من فکر میکردم نی نی سایت فقط مال خانم هاست

این جانوران همه جا پلاسند

خوب رد کن درخواستو چرا تنش ایجاد میکنی

چرا همش رد کنیم اینا فرتو فرت درخواست میدن 

در عوضش تعلیقشون کنیم بهتره

توی سایت کسیرو بخاطر درخواست تعلیق نمیکنن

چرا میکنند ی چن روز

باید رسیدگی کنن مرد ها به اینجا نیازی ندارنفقط برای سرگرمی و آزار اذیت خانم ها میان نی نی سایت ثبت ن ...

بخدا همش درخواست میدند اخه کیا به اینا رو داده