2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 21 پست
عزیزم همه خواهرشوهرا اینجورین اصلا جای نگرانی نیست اینا رفتارا طبیعین😁فقط اصن باهاش حرف نزن انگار ک ...

نه دیگه بی انصافیه همه که اینجوری نیستن🥺

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صداشو ضبط کن  فیلم بگیر مدرک داشته باشی  وقتی شوهرت نیست گوشیتو بزار صبط اگه بی احترامی ...

این من امتحان کردم. گریه کردن گفتن ن منظور ما این نبوده اون بوده... ما دلسوزشیم. 

درباره باردار نشدنم همش بهم میگن نازا 😭

چند روز عقب انداختم رفتم بتا دادم منفی بود همونجا اشکام ریخت... نمیدونم دختره از سر دلسوزی گفت اگه نشدی دوباره بیا بده یا اینکه امیدی هست😭😭

تو رو خدا برام دعا کنید 

من آزمایش‌ها خودم و شوهرم نرمال بوده همه چی 2سال اقدامم😓😭

چطوری؟ب منم بگو ک حرصش بدم

مثلا با جاریم خیلی بگو بخند میکنم هی با گوشی ب جاریم عکس نشون میدم اونم منتظر میمونه ب اونم نشون بدم .... جوابشو میدم جدیدا با احترام و خنده 

شوهرم پیش اون خیلی بهم احترام میذاره بهترین لباسامو پیشش میپوشم خیلی باهاش گرم نمیگیرم دلمو خیلییییی شکسته