2777
2789
عنوان

این چه قانونیه!

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 74 پست
همسرت مال و اموال داره؟فیش حقوقی داره؟درامدش خوبه؟ماشین ما دویست میلیونه ولی به اسم خودش سند نزده

نه هیچی نداره 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
وکیلت خوب نیست شوهر منم هیچی نداره هیچی ها میخوای شماره وکیلم رو بدم خودت باهاش صحبت کنی 

عزیزم با بیشتر از ده تا وکیل تا حالا حرف زدم.ببین تا دادگاه نرفتی باور نکن.تمامش به حرفای اون تو دادگاه و منطق قاضی بستگی داره.و اینکه دوست من که دیروز این پیش قسط براش تعیین شده بود گفت شوهرم گفته نمیدم قاضی گفته اگر نده حکم جلبش گرفته نمیشه و زندان نمیره.میگه اصلا نمیدونم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر مثل همیم منم هفت سال زندگی که شوهرم بهم از گل نازکتر نگفته بود الان رسیدم به جدایی ولمون کرده ر ...

جدی؟اینا چرا اینجوری میکنن؟من باور نمیکنم بتونه دوستم نداشته باشه!چه دنیای وحشتناکی شده.اینقدر بدون من حالش خوبه ولی من دلم واسه خوبیاش و اون روزا داره بال بال میزنه😢

عزیزم با بیشتر از ده تا وکیل تا حالا حرف زدم.ببین تا دادگاه نرفتی باور نکن.تمامش به حرفای اون تو داد ...

واقعا اخه چرا زن انقد بدبخته و تو سری خوره اخه 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
عزیزم اینم تو این شش سال همش عالی بود یهو دنیا خراب شد روی سرم.به این نتیجه رسیدم روی هیچ کس نمیشه س ...

شاید اینکه میگم نظر خارج از گودی باشه به قول خودتون. 

اما به نظرم قیدشو بزن. 

به خاطر ترس یا وابستگی عزت نفستو از دست نده. 

کسی آینده رو ندیده. اما حداقل حال رو که دیدی. 

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر
واقعا اخه چرا زن انقد بدبخته و تو سری خوره اخه  

وای من تازه میخوام برم دادگاه ولی همه اونایی که دادگاه رفتن میگن نمیدونی چقدر حقت پایمال میشه.فکر کن شوهرم کلی درگیری ذهنی بابت مهریه داشت بعد دیشب بهم میگه تو در ماه یک سکه خرج میکردی الان که با شش ماه یک سکه من اصلا احساس نمیکنم مهریه دادم.ماهی یک سکه هم واسه اون چیزی نیست.بیشتر از خانوادش زورم میاد که فکر میکردن الان دادگاه همه رو ازش میگیره

جدی؟اینا چرا اینجوری میکنن؟من باور نمیکنم بتونه دوستم نداشته باشه!چه دنیای وحشتناکی شده.اینقدر بدون ...

اره ما با عشق ازدواج کردیم دو تا بچه دارم هیچی برام کم نمیزاشت اصلا باهام بد رفتاری نمیکرد خیلی خیلی خوب بودیم همه بهمون حسادت میکردن ولی نمیدونم چی شد یه دفعه زد به سرش تمام حرمتامون شکسته شد 

شاید اینکه میگم نظر خارج از گودی باشه به قول خودتون.  اما به نظرم قیدشو بزن.  به خاطر تر ...

دیگه وقتی اون درخواست داده دست من نیست که قیدشو نزنم.حق طلاق با مرده و اون بخواد طلاق بده میده.

اره ما با عشق ازدواج کردیم دو تا بچه دارم هیچی برام کم نمیزاشت اصلا باهام بد رفتاری نمیکرد خیلی خیلی ...

با کسی دیگه نیست؟من به شوهرم مشکوک شدم ولی اون میگه با کسی نیستم و فقط دلم میخواد تنها باشم و... 

وای من تازه میخوام برم دادگاه ولی همه اونایی که دادگاه رفتن میگن نمیدونم چقدر حقت پایمال میشه.فکر کن ...

خدا ازشون نگذره به حق فاطمه زهرا که دختر مردم رو بدبخت میکنن 

با کسی دیگه نیست؟من به شوهرم مشکوک شدم ولی اون میگه با کسی نیستم و فقط دلم میخواد تنها باشم و...&nbs ...

به همکارش شک دارم ولی مطمئن نیستم 

خدا ازشون نگذره به حق فاطمه زهرا که دختر مردم رو بدبخت میکنن 

حالا تو که بچه هم داری!فکر نمیکنم طلاقت بده.بذار یک مدت تنها باشه.چند وقت از هم دورین؟من نه ماه گداشتم تنها باشه بلکه پشیمون بشه ولی نشد.ولی از تو ممکنه دلش واسه بچه ها تنگ بشه

به همکارش شک دارم ولی مطمئن نیستم 

منم دقیقا به همکارش شک دارم.اصلا امکان نداشت قید منو بزنه مگر اینکه پای کسی وسط باشه...اصلا بهم میگه یک درصدم برنمیگردم😔پشیمون میشه ولی دیر.وقتی که دیگه بدردم نخوره

حالا تو که بچه هم داری!فکر نمیکنم طلاقت بده.بذار یک مدت تنها باشه.چند وقت از هم دورین؟من نه ماه گداش ...

هی خواهر بدون خرجی ولمون کرده رفته یه زنگ یا یه مسیج نداده حال بچه هاش رو بپرسه