2777
2789
عنوان

این چه قانونیه!

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 74 پست
نه دوستم مشابه من بود و شوهرش پولدار پیش پرداخت دیروز قاضی براش تعیین کرد ۸تا!

بستگی به تعداد سکه مهریه داره من ۳۳۴ تا سکه مهرمه وکیلم گفت بزاری اجرا کمه کمش بیست تا رو باید پیش بده 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به تعداد سکه مهریه داره من ۳۳۴ تا سکه مهرمه وکیلم گفت بزاری اجرا کمه کمش بیست تا رو باید پیش ب ...

امسال؟تا سال قبل شاید.ولی الان قیمت سکه بالا رفته.دوست من همین دیروز تکلیف مهریه اش مشخص شد.بعد تازه همه تو دادگاه بهش گفتن تازه واسه تو خوبه!اقساطشم هر شش ماه یک سکه.اونم شوهرش به زور داره طلاق میده

الان فقط مشکل خوابه؟

مهم ترینشه. 

یکی که نمیخواد با آدم زندگی کنه میشه باهاش غذا خورد. یا تلویزیون دید. 

اما نمیشه باهاش رابطه داشت دیگه. 

شما رو نمیدونم. 

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر
مهم ترینشه.  یکی که نمیخواد با آدم زندگی کنه میشه باهاش غذا خورد. یا تلویزیون دید.  اما ...

بیرون از گود که ادم باشه این حرفارو میزنه چون خودمم این حرفارو میگفتم.ولی به موقعش واسه زندگیت دلت میخواد بارها بجنگی و سعی کنی

امسال؟تا سال قبل شاید.ولی الان قیمت سکه بالا رفته.دوست من همین دیروز تکلیف مهریه اش مشخص شد.بعد تازه ...

اره امروز با وکیلم حرف زدم وکیل بگیر اونا بلدن چیکار کنن 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
اخه پولی جز حقوق نداره که از دست بده

نه نداره.خیلی مراقبه که چیزی نداشته باشه...تازه کلی هم وام گرفته که بگه من بدبختم.حداقل ماهی بیست و پنج میلیون داره درامد

بیرون از گود که ادم باشه این حرفارو میزنه چون خودمم این حرفارو میگفتم.ولی به موقعش واسه زندگیت دلت م ...

نمیدونم. شاید حق با شما باشه. 

اما بجنگی به خاطر آدم خوب. نه همچین نامردی. 

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر

وکیل دارم عزیزم ولی میگه اصلا حساب و کتاب نداره. این هیچ رد پایی از خودش نمیذاره.تمام این نه ماه زیر نظر وکیل جلو رفته.هیچ جا قرار داد نبسته

نمیدونم. شاید حق با شما باشه.  اما بجنگی به خاطر آدم خوب. نه همچین نامردی.

عزیزم اینم تو این شش سال همش عالی بود یهو دنیا خراب شد روی سرم.به این نتیجه رسیدم روی هیچ کس نمیشه سرمایه گذاری کرد و گفت آدم خوبیه.از کجا معلوم بخت بدیم از این بدتر نشه.من به زمین زیر پام بی اعتماد شدم دیگه

وکیل دارم عزیزم ولی میگه اصلا حساب و کتاب نداره. این هیچ رد پایی از خودش نمیذاره.تمام این نه ماه زیر ...

وکیلت خوب نیست شوهر منم هیچی نداره هیچی ها میخوای شماره وکیلم رو بدم خودت باهاش صحبت کنی 

همسرت مال و اموال داره؟فیش حقوقی داره؟درامدش خوبه؟ماشین ما دویست میلیونه ولی به اسم خودش سند نزده

عزیزم اینم تو این شش سال همش عالی بود یهو دنیا خراب شد روی سرم.به این نتیجه رسیدم روی هیچ کس نمیشه س ...

چقدر مثل همیم منم هفت سال زندگی که شوهرم بهم از گل نازکتر نگفته بود الان رسیدم به جدایی ولمون کرده رفته