2777
2789
عنوان

این چه قانونیه!

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 74 پست
خدا از دهنت بشنوه ولی دلم خیلی شکسته خیلی تو خانواده شوهرم اینا طلاق دادن مثل اب خوردنه 

تو طلاق نخوای اونم نمیده.تو شرایط شما اگر هر دو بخوان موفق میشن طلاق بگیرن.الان نفقه خودت و بچه ها کلی پول میشه که به جز مهریه هست.تو فقط به خودت برس که بفهمه کم نیاوردی اون برمیگرده.واسه منم دعا کن🌷🌷

تو طلاق نخوای اونم نمیده.تو شرایط شما اگر هر دو بخوان موفق میشن طلاق بگیرن.الان نفقه خودت و بچه ها ک ...

اگه بدونی چقد لاغر شدم کارم شده گریه و غصه خوردن و نفرین کردن به شوهر بی معرفتم که ولمون کرده به امان خدا از خدا میخوام به حق فاطمه زهرا مشکل زندگیت حل بشه 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بدونی چقد لاغر شدم کارم شده گریه و غصه خوردن و نفرین کردن به شوهر بی معرفتم که ولمون کرده به اما ...

بدترین کارو میکنی.اون اگر بفهمه در نبودش چقدر به خودت زجر دادی از این به بعد به همین وسیله تنبهت میکنه... عزیزم به خدا همسایه ما سال پیش مادرشوهرم زد تو کوچه یعنی دیگه بدترین مدل دعوا رو کردن.یک مدت شوهره ول کرد و رفت ولی به خاطر بچه ها نشد طلاق بگیرن.حالا شما چند تا حرف گفتین فراموش میشه.منم روزای اول مثه تو بودم الان با وجود اینکه اصلا نمیخواد برگرده ولی خودمو سرگرم میکنم تا بتونم غذا بخورم و وقتی منو ببینه فکر نکنه من خودمو کشتم.فکر کن یک ماه ماموریته.اصلا نترس. بدبختی من این هست شوهرم خیلیم پولداره و از مهریه و این چیزا ترسی نداره.شوهر تو از کجا همون نفقه و پیش قسطو میخواد بده؟نمیتونه عزیزم خیال خودتو راحت کن.

اگه بدونی چقد لاغر شدم کارم شده گریه و غصه خوردن و نفرین کردن به شوهر بی معرفتم که ولمون کرده به اما ...

ممنون از دعای خوبت.انشاا...همسر خودتم زودتر برگرده.من دلم برات کاملا روشنه اصلا نگران نباش

ممنون از دعای خوبت.انشاا...همسر خودتم زودتر برگرده.من دلم برات کاملا روشنه اصلا نگران نباش

فدای دلت ممنون عزیزم 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
بدترین کارو میکنی.اون اگر بفهمه در نبودش چقدر به خودت زجر دادی از این به بعد به همین وسیله تنبهت میک ...

نمیدونم چی بگم و چیکار کنم اخه اصلا نمیدونم کجا رفته کجا میخوابه خانوادش شهرستانن پس پیش اونا نرفته پس کجاس 

وااااای دیگه شورش دراومده با این قانون هااااااا

یعنی چی آخه سالی دو سکه!!!

دادگاه نمیفهمه شوهرت با اون موقعیت درآمدش بیشتر از ایناست؟؟؟

واقعا نمیفهمم!

راهی نیست مدرک جور کنی که جاهای مختلفی کار میکنه؟

امیدوارم به اینده  
وااااای دیگه شورش دراومده با این قانون هااااااا یعنی چی آخه سالی دو سکه!!! دادگاه نمیفهمه شوهرت با ...

اخه اون یک شهر دیگه هست میدونه من نمیتونم دنبالش راه بیوفتم ببینم کجاها کار میکنه.

اخه اون یک شهر دیگه هست میدونه من نمیتونم دنبالش راه بیوفتم ببینم کجاها کار میکنه.

به فرض اگه بتونی و بری میتونی مدرکی جمع کنی که دادگاه قبول کنه عزیزم؟

تو که وکیل آشنا داری، یه کاری کن که حقت خورده نشه

به نظر من حتی اگه هیچ احتیاجی هم به این پول نداشته باشی گرفتن قسط های بیشتر برات مایه ی آرامش میشه

چرا بذاری راحت بره

امیدوارم به اینده  
خدا از دهنت بشنوه ولی دلم خیلی شکسته خیلی تو خانواده شوهرم اینا طلاق دادن مثل اب خوردنه 

خانمی واقعا برات ناراحت شدم ان شالله خدا ارامش نثار زندگیت کنه وشوهرتم بخاطر بچه هاتم شده برگرده.. خواهر زمانه بدی شده زن های هرزه همه مردهارو از راه به در کردن..ما زنها نمیتونیم یه اعتراض کنیم فورا میرن بیرون بایه هرزه رو هم میریزن... قربون خدا برم که اون بالا نشسته فقط نگاه میکنه چرا نسل زنهای هرزه رو ریشه کن نمیکنه.. واقعا بچه ها چه گناهی دارن منم دو تا بچه دارم شوهرم تا کوچکترین بحثی میشه میگه صبر کن بجه هابزرگ بشن گیر اونام واقعا منم مم اوردم مجبورم بخاطر بچه هام شده تحمل کنم. نمیزاره هیچ تفریحی بزا خودم داشته باشم..ولی خودش همه جا میره چشم چرونه میترسم برم بچه هام چی میشن تازه شم بخدا مرد سالم نمونده نفر بعدیم از این اشغالتره من فکر میکردم مهریم زیاد باشه میشه یه ماری کرد ولی متوجه شدم همه چی به نفع مرده... چرا یمدفعه ای رفت خانواده شوهرت جی کمکت نمکنن... ولی صددر صد با یه هرزه ست جون فقط وقتی پای هرزه در میون باشه مرد قید زندگیشو میزنه نمیدونم از خدا بی خبرا چی دارن که زن های خودشون ندارن.. خدایا به بزرگواریت قسم نذار حقی به ناحق پایمال بشه.. ارزوی بهترین هارو برات دارم.. ولی اگر قیمت شد رفتی سر زندگیت 360 درجه عوض شو دیگه به چشم اول بهش نگاه نکن با پنبه سر ببر.. ظاهر خو ب باش ولی سعی کن تا میتونی پس انداز کنی بعدش خرج براش بتراش ببخش طولانی شد

خانمی واقعا برات ناراحت شدم ان شالله خدا ارامش نثار زندگیت کنه وشوهرتم بخاطر بچه هاتم شده برگرده.. خ ...

ممنون عزیزم 😍😍😍😘😘🤩🤩🥰🥰🥰🥰 الان سر زندگیمم شوهرم خودش اومد گفت غلط کردم گوه خوردم و کلی معذرت خواهی کرد ایشالله شوهر تو هم سر به راه بشه و زندگیت غرق در ارامش و شادی باشه 

ممنون عزیزم 😍😍😍😘😘🤩🤩🥰🥰🥰🥰 الان سر زندگیمم شوهرم خودش اومد گفت غلط کردم گوه خوردم و کلی معذر ...

خدارو شکر هزار مرتبه.... ولی تو هم دیگه زرنگ باش زنهای امثال ما نباید بزاره شوهرش یکیش بشه دو چون ظریفت بزرگ. شدنو ندارن... من چند ساله امش پس انداز میکردم تا نیاز داشت فورا بهش میدادم دیگهه فهمیدم جه خیتی مردم اونم خود واقعیشو نشون داد بخدا تصادف کرد یه تومان بهش ندادم گفتم ندارم... زنی که خرج داره ارج داره. کجا بود یک ماه پس. 

خدارو شکر هزار مرتبه.... ولی تو هم دیگه زرنگ باش زنهای امثال ما نباید بزاره شوهرش یکیش بشه دو چون ظر ...

خوب کردی تا میتونی پس انداز کن زیادم بهش رو نده که فکر کنه چه ادم مهمیه نمیدونم ازش نپرسیدم اونم هیچی نگفت میخواستم بفهمه که بود و نبودش براش مهم نیست نمیخواستم بفهمه بهش وابستم