بچه ها من طلاق نمیخوام اما شوهرم میخواد طلاقم بده.الان نه ماهه خونه پدرم هستم.تازه دادخواست داده.مهریه هم ۳۵۰ سکه هست.بچه هم ندارم.ولی میگن فرقی نداره که اون درخواست داده و من طلاق نمیخوام چون بازم مهریه براش قسط بندی میشه اموال هم نداره.و اینکه حقوقش خوبه اما قرارداد نمیبنده و خصوصی کار میکنه که فیش حقوقی نداشته باشه و قابل اثبات نیست.خودش از وکیلش پرسیده گفته سالی دو سکه!!!!واقعا اینطوره؟من تو همین سایت میخونم همش خانما به موردای مشابه من میگن برو مهریه رو اجرا بذار نمیتونه بده و....اخه کدوم مهریه!من همه امیدم این بود از مهریه بترسه و از خر شیطون پایین بیاد.
نه دوستم مشابه من بود و شوهرش پولدار پیش پرداخت دیروز قاضی براش تعیین کرد ۸تا!
بستگی به تعداد سکه مهریه داره من ۳۳۴ تا سکه مهرمه وکیلم گفت بزاری اجرا کمه کمش بیست تا رو باید پیش بده
نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یارعالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین اقایون محترم درخواست دوستی ندید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بستگی به تعداد سکه مهریه داره من ۳۳۴ تا سکه مهرمه وکیلم گفت بزاری اجرا کمه کمش بیست تا رو باید پیش ب ...
امسال؟تا سال قبل شاید.ولی الان قیمت سکه بالا رفته.دوست من همین دیروز تکلیف مهریه اش مشخص شد.بعد تازه همه تو دادگاه بهش گفتن تازه واسه تو خوبه!اقساطشم هر شش ماه یک سکه.اونم شوهرش به زور داره طلاق میده
امسال؟تا سال قبل شاید.ولی الان قیمت سکه بالا رفته.دوست من همین دیروز تکلیف مهریه اش مشخص شد.بعد تازه ...
اره امروز با وکیلم حرف زدم وکیل بگیر اونا بلدن چیکار کنن
نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یارعالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین اقایون محترم درخواست دوستی ندید
نمیدونم. شاید حق با شما باشه. اما بجنگی به خاطر آدم خوب. نه همچین نامردی.
عزیزم اینم تو این شش سال همش عالی بود یهو دنیا خراب شد روی سرم.به این نتیجه رسیدم روی هیچ کس نمیشه سرمایه گذاری کرد و گفت آدم خوبیه.از کجا معلوم بخت بدیم از این بدتر نشه.من به زمین زیر پام بی اعتماد شدم دیگه
عزیزم اینم تو این شش سال همش عالی بود یهو دنیا خراب شد روی سرم.به این نتیجه رسیدم روی هیچ کس نمیشه س ...
چقدر مثل همیم منم هفت سال زندگی که شوهرم بهم از گل نازکتر نگفته بود الان رسیدم به جدایی ولمون کرده رفته