2777
2789
عنوان

این چه قانونیه!

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 74 پست
قوانین اسلامه دیگه. 

همین قوانین گفته اگر مرد بخواد طلاق بده پس باید حق و حقوق رو بده ولی اینا اومدن تقسیط و اعسار از خودشون ستختن که مردو فراری بدن از این مهلکه زنم که هیچی. بدبختی این هست که اونایی که قانون رو وضع میکنن همه مرد هستن

هی خواهر بدون خرجی ولمون کرده رفته یه زنگ یا یه مسیج نداده حال بچه هاش رو بپرسه 

عزیزم برمیگرده اون یک قهر ساده کرده و الان عصبیه. مطمعن باش به یک ماه نمیکشه و اعصابش اروم بشه میاد. شوهر من تو نه ماه یکبار نگفت دلم برات تنگ شده یا ...فقط همش اگر حرفی زد با قطعیت بیشتری در مورد طلاق بود و کلا بهم گفت دلم باهات نیست و اصلا برنمیگردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا به همکارش شک دارم.اصلا امکان نداشت قید منو بزنه مگر اینکه پای کسی وسط باشه...اصلا بهم میگه ...

چند سالته تو خوبه حالا بچه نداری 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
چند سالته تو خوبه حالا بچه نداری 

سی سال.بچه نداشتن به مدت طولانی هم خوب نیست. تا احساس کنن تنوع زندگی کم شده ول میکنن میرن.خودش همش میگه خوب چون بچه نداریم طلاق راحته!حالا میره سراغ یک آدم مجرد و از اول عاشقی میکنه

عزیزم برمیگرده اون یک قهر ساده کرده و الان عصبیه. مطمعن باش به یک ماه نمیکشه و اعصابش اروم بشه میاد. ...

خیلی به هم دیگه فوش دادیم حتی به خانوادهامون بعدم مردی که قید زن و بچش رو بزنه مرد نیست که 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
خیلی به هم دیگه فوش دادیم حتی به خانوادهامون بعدم مردی که قید زن و بچش رو بزنه مرد نیست که  

نه مرد نیست ولی فکر کردی الان مرد پیدا میشه؟هر کی گفت شوهر من خیلی مرده هنوز چوبشو نخورده!من فحش ندادم ولی بعدش خواهرش بهم توهین کرد و شوهرم وقتی فهمید خیلی ناراحت شد وگفت دیگه اوضاع بهم ریخته. تو برگردی هم هیچ وقت تو واون دلتون باهم صاف نمیشه خانوادمم طرفدار اون هستن و...خانوادشم همش میگن وقتی بچه نیست طلاق بگیرید.خواهرش عمدا توهین کرد که راه برگشت بسته بشه

نه مرد نیست ولی فکر کردی الان مرد پیدا میشه؟هر کی گفت شوهر من خیلی مرده هنوز چوبشو نخورده!من فحش ندا ...

نمیدونم چی بگم فکر کن دو روز تمام صبحونه و ناهار و شام به دخترم و پسرم نون پنیر و مربا میدادم چون هیچی تو خونه نداشتم تا مامانم و بابام اومدن دیدن خیلی دعوام کردن چرا به ما نگفتی دستت خالیه 

سی سال.بچه نداشتن به مدت طولانی هم خوب نیست. تا احساس کنن تنوع زندگی کم شده ول میکنن میرن.خودش همش م ...

خدا رو شکر کن بچه نداری وگرنه مجبور بودی هر توهینی رو تحمل کنی 

نمیدونم چی بگم فکر کن دو روز تمام صبحونه و ناهار و شام به دخترم و پسرم نون پنیر و مربا میدادم چون هی ...

وای خب عزیزم بگو اونا پدرو مادرتن غریبه که نیستن. اگر به زندگیت برگشتی به فکر پس انداز باش مردایی مثه شوهر تو و من راه رفتنو یاد گرفتن.

وای خب عزیزم بگو اون پدرو مادرتن غریبه که نیستن. اگر به زندگیت برگشتی به فکر پس انداز باش مردایی مثه ...

دیگه فهمیدن دیگه خیلی خجالت میکشم بهشون بگم پول بدید ولی مامانم میگه برو سر کار واسه خودت چون تو خونه همش گریه میکنم و غصه میخورم مامانم و بابام میگن ما بچه هات رو نگه میداریم تو برو سر کار تا یکم ذهنت ازاد بشه 

خدا رو شکر کن بچه نداری وگرنه مجبور بودی هر توهینی رو تحمل کنی 

ای بابا چی بگم.مگه الان کم توهین کردن...الانم اگر بخواد طلاق میده نخواد نمیده.زن اگر بخواد توهین گوش نکنه و بره دنبال طلاق هزارو یک تبصره جلوش پاش میذارن که برگرده سرجاش.

دیگه فهمیدن دیگه خیلی خجالت میکشم بهشون بگم پول بدید ولی مامانم میگه برو سر کار واسه خودت چون تو خون ...

اگر کار برات هست که حتما برووو.حتی اگر سخته برات. من شاغلم.ماشین و حقوق و...دارم ولی اینهمه اذیتم.بعد تو به خودت اینقدر فشار میاری و پولم نداری.هیچی بهتر از استقلال مالی برای زن نیست

اگر کار برات هست که حتما برووو.حتی اگر سخته برات. من شاغلم.ماشین و حقوق و...دارم ولی اینهمه اذیتم.بع ...

اخه کار کجا پیدا کنم جایی نیست مدرکم ندارم وگرنه حتما میرفتم سر کار 

اخه کار کجا پیدا کنم جایی نیست مدرکم ندارم وگرنه حتما میرفتم سر کار 

اخه گفتی خانوادت گفتن برو سرکار فکر کردم برات کار هست.نگران نباش عزیزم واسه شما اونقدرم که میگی اتفاق بدی نیوفتاده یکم تنها باشید حل میشه.دو تا بچه رو براحتی نمیتونه ول کنه.گذر زمان درست میکنه زندگیتون رو.تو نمیدونی فرق اونی که بچه نداره با اونی که داره رو.اون مردی که نداره تو موقعیت مشابه تو اصلا دیگه تن به زندگی نمیده ولی امثال شما من زیاد دیدم که دوباره خوب شدن.دادگاه هم که بری مشاوره و قاضی همش حرف از بازگشت میزنن به خاطر بچه ها...نگران نباش فعلا ریلکس باش بذار اونم تنها باشه🌷

اخه گفتی خانوادت گفتن برو سرکار فکر کردم برات کار هست.نگران نباش عزیزم واسه شما اونقدرم که میگی اتفا ...

خدا از دهنت بشنوه ولی دلم خیلی شکسته خیلی تو خانواده شوهرم اینا طلاق دادن مثل اب خوردنه