2777
2789
عنوان

بواسیر تو بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 74 پست

من شنیدم ی خانومی میگف روزی سه مرتبه هر نوبت ۲۰ دقیقه بشین تو اب گرم خودش میگف نتیجه گرفته

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.
اصلا یبوست نیستم ولی خیلی ورم کرده و درد دارم

بازم نخور.فشار بیشتری وارد میکنه وآسیب میزنه.تو اینترنت دکتر ضیایی بواسیر.راه های خوبی داره.از دکتر رفتن هم خجالت نکش

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا یبوست نیستم از فشار حاملگیه وگرنه یبوست نیستم اصلا خیلی درد دارم و گوشت زده بیرون😭

من خیلی روی این مسعله ازار دیدم وخیلی زود با پماد ام جی خوب شد  بعد زایمانم دقیقا اندازه تخم مرغ تمام بدنم میلرزید از درد خونریزی ومعذرت میخوام از درد کنترل مدفوع نداشتم وچهار پنج رور ام جی زدم جمع شد

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 
من از ترس این موضوع سزارینو انتخاب کردم

عزیزم با سزارین هم این مشکل بوجود میاد ولی در طبیعی درصدش خیلی بیشتره چون زور میزنی...ولی سزارین که شدی حتما حتما از همون روز اول مراقب مقعدت باش و سعی کن حتما هر روز یکبار حداقل شکمت کار کنه و مایعات هم فراوان بخور...من طبیعز بودم و خواهر شوهرم سزارین..زایمانمون نزدیک هم بود ولی هر دومون شقاق گرفتیم

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
برا شما هم گوشت اضافه زده بیرون من اصلا یبوست هم‌نیسم حتی

عزیزم از من یه تیکهمثل خال گوشتی اویزون هست درد نداره. زایمان طبیعی کردم هیچ مشکلی هم پیش نیامد.

مامام گفت میتونی پماد انتی هموروئید بزنی تو بارداری هیچضرری نداره    

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
من این مشکل رو نداشتم ولی بعد زایمان طبیعی اومد و پدرم رو هم دراورد😥😥

پماد ام جی بزن

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 
نگووو😥😥😥اخه الان ب وجود نیومده کههه چند سالههه.. حتی موقع یبوست هم معذرت میخوام درد نداره... فقط ...

واس منم همینطوره خاهر واس منم گوشت اضافه اومد بیرون من سره بارداریم اینجوری شدم😑😑😑موقع زایمانم خیلی تیرمیکشید منم طبیعی بودم

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
جدا مثل اولش شد اون ورم و گوشت اضافه برطرف شد؟

اندازه تخم مرغ بود دقیقا ولی الان برطرف شده حدارو شکر کمتر از بند انگشت مونده ازش ولی درد نداره

عزیزم با سزارین هم این مشکل بوجود میاد ولی در طبیعی درصدش خیلی بیشتره چون زور میزنی...ولی سزارین که ...

تو دوران بارداری هم قسمت و ا ژ ن هم قسمت مقعد مستعد خشکی میشن واذیت میکنن.

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
من خیلی روی این مسعله ازار دیدم وخیلی زود با پماد ام جی خوب شد  بعد زایمانم دقیقا اندازه تخم مر ...

ینی منم بزنم خوب میشه عزیزم؟ واس من ی کوچولو گوشت اضافه اومد بیرون😥سره بارداری اینجوری شد

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
واس منم همینطوره خاهر واس منم گوشت اضافه اومد بیرون من سره بارداریم اینجوری شدم😑😑😑موقع زایمانم خی ...

الهی...پس شاید چون تازه به وجود اومده بوده اینجور شده... خدا رحمم کنه😥

مجنونِ حسینم ، شیدای ابالفضل...