elnaz20 مدیر عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 855 عنوان بواسیر تو بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 74 پست سلام خانوما کسی تو بارداری بواسیر داشته باید چیکار کرد برا درمانش خیلی ورم داره و درد داره و گوشت زده بیرون برا دکترهم روم نمیشه بگم😥 1399/04/04 | 19:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khaterebano عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 539 اره منم یکم بیرون زدگی بواسیر داشتم از قبل بارداریم دکترم گفت طبیعی زایمان کنی بواسیرت بیشتر میشه بعدشم تو موقع زایمان طبیعی انننننقد درد داری که به هیچی جز دردت نمیتونی فکر کنی
mamanekhoshbakht عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 1317 عزیزم با سزارین هم این مشکل بوجود میاد ولی در طبیعی درصدش خیلی بیشتره چون زور میزنی...ولی سزارین که ... من سر بارداری دومم این مدلی بودم و چون تجربه طبیعی رو داشتم و میدونستم با زور زدن بدتر میشه اوضاعم زایمان دومم رو سزارین انتخاب کردم و راضی هستم عزیزم
چهارچنگولییی عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 1673 الان سه سال گذشته و تازه چند ماهه خوب شدم..ولی اگه یبسوست داشته باشم بازم خونریزی میکنم..واقعا درده ... واسه من خیلی خوب جواب داد از داروخونه بگیر خودتم با اب گرم بشور 9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه
mamanekhoshbakht عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 1317 اندازه تخم مرغ بود دقیقا ولی الان برطرف شده حدارو شکر کمتر از بند انگشت مونده ازش ولی درد نداره واسه من اندازه همون بند انگشته ولی بدم میاد خیلی حس بدی بهم میده ارزومه مثل قبل بشم بدنم صاف بشه
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9963 الهی...پس شاید چون تازه به وجود اومده بوده اینجور شده... خدا رحمم کنه😥 ایشالله ک زایمان راحتی داشه باشی من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
elnaz20 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 855 من خیلی روی این مسعله ازار دیدم وخیلی زود با پماد ام جی خوب شد بعد زایمانم دقیقا اندازه تخم مر ... ینی بعد زایمان شد اندازه تخممرغ😥وای من الانم خیلی درد دارم همین پماده کمیگین تو بارداری هممیشه استفاده کرد
طلاسفید عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 5234 من سر بارداری دومم این مدلی بودم و چون تجربه طبیعی رو داشتم و میدونستم با زور زدن بدتر میشه اوضاعم ز ... آفرین..من خودم برای بچه دومم حتما سز میکنم چون از طبیعی اصلا خاطره خوبی ندارم😥ولی راستش بعدش راحت بودم ولی بازم انتخابم سزارین هست ❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
چهارچنگولییی عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 1673 ینی منم بزنم خوب میشه عزیزم؟ واس من ی کوچولو گوشت اضافه اومد بیرون😥سره بارداری اینجوری شد امتحان کن گرون نیست هفت تومن هشت تومنه 9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه
مجنووونم عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 804 واسه من اندازه همون بند انگشته ولی بدم میاد خیلی حس بدی بهم میده ارزومه مثل قبل بشم بدنم صاف بشه میفهمم. دکتر نرفتی؟ مجنونِ حسینم ، شیدای ابالفضل...
طلاسفید عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 5234 واسه من خیلی خوب جواب داد از داروخونه بگیر خودتم با اب گرم بشور مرسی گلم ❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9963 امتحان کن گرون نیست هفت تومن هشت تومنه داروخونه بگم پماد ام جی میخوام؟؟ من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
چهارچنگولییی عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 1673 آفرین..من خودم برای بچه دومم حتما سز میکنم چون از طبیعی اصلا خاطره خوبی ندارم😥 ولی راستش بعدش راحت ... حتما همین کارو کن زایمان دوم سختره 9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه
مجنووونم عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 804 من خیلی روی این مسعله ازار دیدم وخیلی زود با پماد ام جی خوب شد بعد زایمانم دقیقا اندازه تخم مر ... اگه چتدسال گذشته باشه هم جمع میشه؟؟؟؟؟ مجنونِ حسینم ، شیدای ابالفضل...
elnaz20 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 855 اولین نفر ک نیسی بابا... میفهمم ولی اخه خیلی ناجور زشته
javone عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 9963 امتحان کن گرون نیست هفت تومن هشت تومنه همیشه بزنم؟ شرایط استفادش چیه؟ من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی