2777
2789

خانما من قبل پری همش لک بینی دارم ولی پری هام منظم میگن از سردی رحمه اخه من که گرمیجات بیشتراستفاده میکنم یعنی رحمم سرده

اگه سرد باشه ت اقدامم واسه نی نی پسر یعنی نی نیم پسر نمیشه با این اوضاع اگ کسی میدونه ک ربط داره یا نداره لطفا بگههههههههه

تعداد رای : 11
نظرسنجی
ربطی نداره میشه
6
54%
اره اگ سرد باشه نی نی پسر نمیشه
5
45%
السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم هم طب سنتی هم مدرن به نتیجه رسیدن رحم سرد دختر زا میشه چون اسپرم y که برای پسر هست تو محیط اسیدی میمیره

برید طب سنتی و درمان بشید اگر براتون مهمه(اسونه درمانش)

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

من که همش سردی میخورم بچم پسره

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

عزیزم منم رحمم سرد شده بود سیاه دونه آسیاب کن با عسل بخور موقع پریوودی تحمل کن حمام نرو بعدم موقع دخول از شوهرت بپرس داخل گرمه یا سرد؟من یه چن هفته سیاه دونه عسل خوردم قشنگ گرم شد بپرسی شوهرت متوجه میشه

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
عزیزم هم طب سنتی هم مدرن به نتیجه رسیدن رحم سرد دختر زا میشه چون اسپرم y که برای پسر هست تو محیط اسی ...

طب سنتی باید برمم بگم رحمم سرده بهم دارو بده؟؟

کسی استفاده کرده خوبه؟؟؟

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
طب سنتی باید برمم بگم رحمم سرده بهم دارو بده؟؟ کسی استفاده کرده خوبه؟؟؟

پیش دکتر طب سنتی برو نه عطاری

دکتر روا زاده و خیراندیش که همه شهر ها نمایندگی دادن

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
عزیزم منم رحمم سرد شده بود سیاه دونه آسیاب کن با عسل بخور موقع پریوودی تحمل کن حمام نرو بعدم موقع دخ ...

ممنونم عزیزم

سردی ب پسر دختر بودن ربط نداره اول باید رحمت گرم بشه تا بتونی کلا باردار بشی بعد ب قلیایی یا اسیدی بودن رحم بستگی داره پسر دختر

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
آی ام رحم سرد🙌🙌 هم دختر دارم هم پسر  بار اول اقدام هم باردار شدم🙃

یعنی چی رحمت سرده میشه توضیح بدی رحم سرد چطوریه؟

سردی ب پسر دختر بودن ربط نداره اول باید رحمت گرم بشه تا بتونی کلا باردار بشی بعد ب قلیایی یا اسیدی ب ...

من جذبم بالاس دوبار دیگم باردارشدم اینقد سریع تو ی رابطه البته دوتادخترخشکل دارم