2777
2789

چن روزی میگذره ازین ولی همیشه بعضی وقتا که ۷ودش نمیتونست منو برسونه بهم زنگ میزد البته وقتایی که با اسنپ میرفتم خونه میگفت رسیدی یا ن چرا خبر ندادی گفتم هروقت رسیدی زنگ بزن

ولی چن روز پیش اصلا زنگ نزد با اسنپ نرفته بودم منک تا جایی رسوند کار داشتم بعدش اصلا نه حالمو پرسید نه چیزی 

به روش بیارم اینو ؟نمیخوام مثلا اجباری ل چ درد میخوره کلا مثلا ب روش بیارم یا ن ؟

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسرته یا دوست پسر؟

نامزدم 

فرق داره مگه ؟

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

نمیدونم طرفت کیه؟؟ولی اگه همسرت نیست شما پر توقعی و محبت کردن رو وظیفه میدونی ؟

نامزدم 

چه توقعی وقتی کاراشو میکنه ..اون پرتوقع نیست بابت یه چیزایی باید کارای دیگم بکنه وظیفشه

نه به نظرم به روش نیار اتفاق مهمی هم نیست حتما درگیر بوده

اره میخواست بره شهر دیگه واسه کار درگیر ک بوده 

نامزدم چه توقعی وقتی کاراشو میکنه ..اون پرتوقع نیست بابت یه چیزایی باید کارای دیگم بکنه وظیفشه

گفتم که اگه همسرت نیست خوب از همون اول بگو همسرته 

بگذریم این بار بهش نگو ولی اگه باز تکرار شد نزار بیات بشه همون موقع پیزی که باعث ناراحتیت هست رو بهش بگو البته احساس میکنم شما حساس و زودرنجی و شاید روحیه شکننده ایی داشته باشی