2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم وقتشو الکی هدر نده بجایی ۴ سال وقتشو هدر بده لیسانس زیست بگیره بشینه یکسال درست بخونه برا کنکور 

خیلیا هستن با وجود یک لیسانس دیگه کنکور دادن و قبول شدن/: ولی الکی وقت هدر دادنه سنش میره بالا   زمانش میره هزینشم  هستد

به نظرم وقتشو الکی هدر نده بجایی ۴ سال وقتشو هدر بده لیسانس زیست بگیره بشینه یکسال درست بخونه برا کن ...

میخواد انصراف بده اونم وقتی فقط یه سال منده؟

انصراف بده که یه سال هم محروم میشه،،،،،،،،،، چرا همون یه سالو نخونه

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

به نظرم وقتشو الکی هدر نده بجایی ۴ سال وقتشو هدر بده لیسانس زیست بگیره بشینه یکسال درست بخونه برا کن ...

نه پایش قوی بشه 

دیگه برگرده زیست کنکور صد میزنه

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

هنوز نرفته میگم بره زیست بخونه بعد بیاد به جنگ کنکور

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

میخواد انصراف بده اونم وقتی فقط یه سال منده؟انصراف بده که یه سال هم محروم میشه،،،،،،،،،، چرا همون یه ...

🫥هیچی که نگفته یکسال مونده تا لیسانس بگیره /:

خب یکسال بیشتد نمونده دانشگاه انصراف بده وفتی بیشتر راهم رفتی  ترم ۱ یا ۲  بود مشکلی نبود