فقط خداست که ....❤میشود با دهان بسته صدایش کرد ....❤میشود با پای شکسته هم سراغش رفت ....❤تنها خریداریست که اجناس شکسته را بهتر برمیدارد ....❤تنها کسی است که وقتی همه رفتند میماند ....❤وقتی همه پشت کردند آغوش میگشاید ....❤وقتی همه تنهایت گذاشتند محرمت میشود ....❤و تنها سلطانیست که ....❤دلش با بخشیدن آرام میگیرد ، نه با تنبیه دیگران ..!! همیشه و همه جا ...❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...
نمیزفتم رشته ریاضی.میرفتم رشته تجربی و با همون رتبه ۳۰۰۰ که تو ریاضی آوردم الان پرستار بودم و پنج ساله که سرکار بودم.نه اینکه یه فوق لیسانس برق علاف باشم
من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚