سلام دوستان ؛ مدتیه که شوهرم ازم میخواد که هیکلم خیلی لاغر باشه ؛ من ژنتیکی کمی رونام چاقه ولی در کل چاق نیستم ؛ ۶۲ کیلو با قد ۱۶۵ هستم خودم ؛ هیکلمم هم در حد متوسط بالاست ؛ شوهرم بم میگه که منو خیلی دوست داره اما میل جنسیش به من کم شده و داعم ازم میخواد که لاغر کنم و به من میگه من لاغر دوست دارم . من باید چیکار کنم ؛ خیلی ناراحتم ؛ ۴ ساله ازدواج کردم ؛ ی چند باری پیش مشاورم رفتم اما جواب نگرفتم . من و شوهرم خیلی همدیگرو دوست داریم ؛ خیلی زیاد اما میل جنسی شوهرم خیلی کم شده به من ؛ میگه تو رو مثل خواهرم میبینم ؛ 😑😑 یعنی نسبت به بقیه زنا و دخترا میل داره ولی به من نه !
من قد 165،وزنم 66هستش خیلی لاغرم، اتفاقآ میخام چند کیلو اضافه کنم، تعجبم میاد میگی چاقی، بنظرم رو روابطتت با همسرت تغیرات دع، زیاد باهاش گرم و صمیمی نگیر، عشوه بیا، ناز بکن و از این حرفها که مث خواهر واسش نشی
عزیزم ازش مطمئن هستی ؟ به نظر بهانه میاد ..چون چاق که نیستی رون و باس ن هم که مده الان پروتز میکنن ..بعدم باعث سردی نمیشه خصوصا اگه عشق باشه ..درخواست میشه ولی نه این مدلی ..خیلی براش مهمه در این حدود پولشو بگیر برو عمل کن..
بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
البته شورت قرمزززززز و تنوعهعععع فراموش نكن توي تحريكش
اعتماد به نفسم خیلی اومده پایین ؛ وقتی تو خیابون راه میرم همش چشمم میخوره به دخترا و زنایی که از من لاغرترن ؛ و خیلی تیپ و قیافه درست کردن واسه خودشون ؛ همش خودمو مقایسه میکنم حالم بد میشه خیلی ؛ من خودم طبع آرومی دارم
خوب اویزون شدن زیاد ، حس تشنه موندن شوهر رو ازش میگیره، کمی خودت رو ازش بگیر بزار اون خودش پیگیرت بش ...
ی مدت خیلی بهش وابسته بودم ؛ بعد که متوجه شدم بم خیانت کرده ؛ ی مدت دور بودیم از هم ؛ دوباره ازم خواست که برگردم منم بش علاقه مند شدم ؛ اما حس جنسی شوهرم هنوزم کمه ؛ مثل قبل خیانت نیست ؛