2777
2789
عنوان

کم شدن میل جنسی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 8203 بازدید | 70 پست

من قد 165،وزنم 66هستش خیلی لاغرم، اتفاقآ میخام چند کیلو اضافه کنم، تعجبم میاد میگی چاقی، بنظرم رو روابطتت با همسرت تغیرات دع، زیاد باهاش گرم و صمیمی نگیر، عشوه بیا، ناز بکن و از این حرفها که مث خواهر واسش نشی

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود......  .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ازش مطمئن هستی ؟ به نظر بهانه میاد ..چون چاق که نیستی رون و باس ن هم که مده الان پروتز میکنن ..بعدم باعث سردی نمیشه خصوصا اگه عشق باشه ..درخواست میشه ولی نه این مدلی ..خیلی براش مهمه در این حدود پولشو بگیر برو عمل کن..

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
عجب منم دوست دارم شوهرم بره باشگاه ولی نرفت تا تعطیل شد تازگیا ها هم ویتیلگو گرفته رو اندامش لک اف ...

نمدونم خیلی همش بم میگه هیکل واسم مهمه و ازین حرفا ؛ آخه بعضیا ژنتیکی لاغرن ؛ مدلشونه ؛ نمدونم چرا یدفعه اینجوری شده 

شوهرت هورموناش عوض شده شده بیجنس گرا

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
من قد 165،وزنم 66هستش خیلی لاغرم، اتفاقآ میخام چند کیلو اضافه کنم، تعجبم میاد میگی چاقی، بنظرم رو رو ...

آخه خیلی دلم میخواد هر وقت میبینمش بغلش کنم و بوسش کنم ؛ اگه نکنم انرژی ندارم . 

خواهشا حالا ازش یه چند وقت انرژی نگیر و بیشتر دقیق شو..بهانه اش خیلی الکی هست

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..

خوب اویزون شدن زیاد ، حس تشنه موندن شوهر رو ازش میگیره، کمی خودت رو ازش بگیر بزار اون خودش پیگیرت بشه،مشکل از اندامت نیست،ران و با س ن هم اتقاقا  واسه اکثر اقایون تحریک کنندن،نه پاهای لاغر. شما هم وزنتون متناسب روبه لاغر هست نه چاق

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود......  .
البته شورت قرمزززززز و تنوعهعععع فراموش نكن توي تحريكش

اعتماد به نفسم خیلی اومده پایین ؛ وقتی تو خیابون راه میرم همش چشمم میخوره به دخترا و زنایی که از من لاغرترن ؛ و خیلی تیپ و قیافه درست کردن واسه خودشون ؛ همش خودمو مقایسه میکنم حالم بد میشه خیلی ؛ من خودم طبع آرومی دارم 

خوب اویزون شدن زیاد ، حس تشنه موندن شوهر رو ازش میگیره، کمی خودت رو ازش بگیر بزار اون خودش پیگیرت بش ...

ی مدت خیلی بهش وابسته بودم ؛ بعد که متوجه شدم بم خیانت کرده ؛ ی مدت دور بودیم از هم ؛ دوباره ازم خواست که برگردم منم بش علاقه مند شدم ؛ اما حس جنسی شوهرم هنوزم کمه ؛ مثل قبل خیانت نیست ؛