سلام دوستان ؛ مدتیه که شوهرم ازم میخواد که هیکلم خیلی لاغر باشه ؛ من ژنتیکی کمی رونام چاقه ولی در کل چاق نیستم ؛ ۶۲ کیلو با قد ۱۶۵ هستم خودم ؛ هیکلمم هم در حد متوسط بالاست ؛ شوهرم بم میگه که منو خیلی دوست داره اما میل جنسیش به من کم شده و داعم ازم میخواد که لاغر کنم و به من میگه من لاغر دوست دارم . من باید چیکار کنم ؛ خیلی ناراحتم ؛ ۴ ساله ازدواج کردم ؛ ی چند باری پیش مشاورم رفتم اما جواب نگرفتم . من و شوهرم خیلی همدیگرو دوست داریم ؛ خیلی زیاد اما میل جنسی شوهرم خیلی کم شده به من ؛ میگه تو رو مثل خواهرم میبینم ؛ 😑😑 یعنی نسبت به بقیه زنا و دخترا میل داره ولی به من نه !
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا من اوایل ازدواج لاغر بودم ولی الان خیلی چاق شدم شوهرم میگه آخیش چاق خوبه زن باید گوشت داشته باشه چیه لاغرمردنی واستخونی 😂😂😂😂😂😂
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
استاتر ب نظر من وقتی کسی زن یا شوهرش رو عمیقا دوس داشته باشه با هر هیکل چهره و... بهش میل جنسی داره حتما از تنوع توی رابطه استفاده کن لباس خواب های قشنگ و تحریک کننده و...
درضمن در کنارش حتما با مشاور خیلی خوب صحبت کن
فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه