یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
اینه و کنسول رو خانواده شوهرم خریدن..خوبه راضی ام...ولی میز ناهار خوری نخریدم..چون اشپزخونم کوچیک بود جا نداشت اصلا.
نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
میز نهارخوری جزو واجباته به نظرم تلویزیون نخر ولی میز نهارخوری بخر،در این حد واجبه
کنسول ضروری نیست اصلا
×××چگونگی برخورد در نی نی سایت به سبک فردی که از نظر روحی روانی وعقلی در سلامت کامل به سر میبرد ۱_ابتدا با لبخند وآرامش وارد سایت میشود نه با هدف تخلیه عقده ها وکمبود های درونی ۲_به عنوان تاپیک توجه کامل کرده وچنانچه به آن علاقه مند بود وارد میشود ۳_درصورتی که با موضوع مطرح شده توسط استارتر مخالف بود، بدون توهین، مخالفت خود را با آرامش مطرح میکند وبا فحش های زیبا، انتقام برخورد اطرافیان بی فرهنگ خود را از استارتر نمیگیرد. ۴_درصورت نیاز به راهنمایی در حد توان راهنمایی میکند ۵_عقاید خود را به زور وتوهین وارد حلق دیگران نمیکند ۶_در تاپیک جدی که با هدف دریافت راهنمایی ویا تبادل نظر ایجاد شده مزه پرانی ولوده گری نمیکند. ×××لطفا چنانچه هریک از این موارد را رعایت نمیکنیدبه هیچ عنوان وارد تبادل نظر با بنده نشوید،متشکرم😊