2777
2789
عنوان

کارنامه ام خیلی بده؟؟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 10026 بازدید | 74 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نهم

معدل کلت چنده؟؟

البت اگ فضولی نی؟  

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
شماها اگه درسخون بودین تو نی نی سایت که مناسب سن شما نیست نبودین.بیخود نندازین گردن معلم و مجازی بود ...

ببینید من خودم قبول دارم ک اینجا مناسب سنشون نیس 

ولی ربطی ب درسخون بودنو نبودنشون نداره 

طرف اگه ظرفیت و آگاهیه استفاده از اینجور فضاها رو بدونه 

مشکلی پیش نمیاد!

خجالت اوره واقعا😐😐

چی؟؟؟

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
خیلیم خوب...گرفتی مارو🤨

نه آخه بحث سر کم بودنش نیست من از این اول خیلی پسرفت کردم از وقتی آموزش ها مجازی شد نگرانی داشتم اطرافیام خیلی بهم غر میزنن در صورتی که نسبت به بعضی از دوستام خیلی خوب دادم

چقدر زود امتحان هاتون تموم شد کارنامه هم دادن  داداش من تازه 2 تیر اخرین امتحانشه حضوری هم هست ...

نه کارنامه نیومده اینا نمره خام برگه هامه که معلمم فرستاده 

خجالت اوره واقعا😐😐

برا چی گفتی خجالت اور ؟چی گفتم؟

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
راسش گلم کارنامه رو هنوز نگرفتم اما ترم اول رو ۱۹/۸۰ آدم دوم  رو هفته دیگ میدن

آها خوبه معلومه شاگرد زرنگی   

موفق باشی عزیز دل⁦❤️⁩

منم مدرسه انقد درسم خوب بود ک نگووو نمیخام تعریف کنما واقعیته 

نهم شدم ۱۹/۸۶ شاگرد دوم 

دهم هم ۱۹/۷۹ کلا همش رتبه و اینا میاوردم 

ولی نمی‌دونم چرا با این همه خر خونی دو ساله پشت کنکورم 😞😞😖

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
خواهرم حجابت کووووووو  چرا باید پیام های اسمانیت از همه درس‌هات کمتر باشه؟؟؟

به جان خودم خودم شاخ دراورم من معارفم همیشه خوب بوده دو بار تا حالا من پیاده روی اربعین رفتم نماز میخونم نمی دونم احکام چرا کم شده😂