2777
2789
عنوان

کارنامه ام خیلی بده؟؟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 10026 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ترم اول رو خیلی خوب دادم اسمم رفت روی برد مدرسه اما 🙈 با اموزش مجازی خیلی پسرفت کردم😢

این الان کجاش بده؟؟ 

ما رو اسکل کردی؟😐😐

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

فک کردم الان با ۱۰ قبول شدی😐😐😐

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
شماها اگه درسخون بودین تو نی نی سایت که مناسب سن شما نیست نبودین.بیخود نندازین گردن معلم و مجازی بود ...

تویی که این مدل درس خوندن رو تجربه نکردی نظر نده چون جای ما نبودی عضویت منم هم جدیده دهه هشتادی هم زیاد داریم درست صحبت کن

من ترم اول رو خیلی خوب دادم اسمم رفت روی برد مدرسه اما 🙈 با اموزش مجازی خیلی پسرفت کردم😢

مگ کلاس چندمی؟؟؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
خواسته  تعریف و تمجید بشنوه

دقیقا

کاری ک ما نمی‌کنیم 😒😂😂

خواهرم حجابت کووووووو 

چرا باید پیام های اسمانیت از همه درس‌هات کمتر باشه؟؟؟

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔