2777
2789
عنوان

کارنامه ام خیلی بده؟؟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 10026 بازدید | 74 پست
به جان خودم خودم شاخ دراورم من معارفم همیشه خوب بوده دو بار تا حالا من پیاده روی اربعین رفتم نماز می ...

نبابا برا خنده کفتم بخندی😬 نمره هات خوب بود انشالا درستو ادامه بدی و به یه جایی برسی

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
آها خوبه معلومه شاگرد زرنگی     موفق باشی عزیز دل⁦❤️⁩ منم مدرسه انقد درسم خوب بود ک نگو ...

وای عزیزم عالیه اما نظر واقعیتو بگو دوس ندارم بگی خوبه که من ناراحت نشم میخوام واقعا نطرتو بدونم چون اینجا کسی منو نمی شناسه نشون میدم بفهمم خوبه یا بد به کسی که میشناسه نشون بدم خجالت میکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نبابا برا خنده کفتم بخندی😬 نمره هات خوب بود انشالا درستو ادامه بدی و به یه جایی برسی

عزیزی اما من هدفم اینه که به یه جا برسم که خدمت کنم به مردم نه مدرک بگیرم فقط 

عالی بوده ک  هندسه کلا درس سختیه  پُراثبات ایناس

مرسی نظر لطفته اما من نگرانم خیلی این اموزش های مجازی به خدا مارو این جوری فلج میکنه من واسه همین وسواسی شدم 

عزیزی اما من هدفم اینه که به یه جا برسم که خدمت کنم به مردم نه مدرک بگیرم فقط 

افرین ، فقط جان من دنبال عشق بازی و پسر و ... نرو 

تو که درست خوبه فقط دهنتو بذار برا درس

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
این الان کجاش بده؟؟  ما رو اسکل کردی؟😐😐

یعنی منظورت اینه پسرفت کردن خوبه؟البته اینا نظر لطفته اما نظر واقعیتو بگو من چون کسی اینجا منو نمیشناسه کارنامه می ذارم چون خجالت میکشم نظرتو راحت بگو

وای عزیزم عالیه اما نظر واقعیتو بگو دوس ندارم بگی خوبه که من ناراحت نشم میخوام واقعا نطرتو بدونم چون ...

ن بابا من ک اینجا با کسی رو در وایسی ندارم ک 😅

واقن نمره هات خووووووبن 😍

ایشالا رشته های خوبی بیااااااری😘

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
افرین ، فقط جان من دنبال عشق بازی و پسر و ... نرو  تو که درست خوبه فقط دهنتو بذار برا درس

چشم مرسی از توصیه هات ای کاش خیلی ها مثل شما توصیه هاشونو با همین لحن میگفتن نه با دعوا و سرزنش مخصوصا تو این سایت که دلیلی برا دعوا نیست 

یعنی منظورت اینه پسرفت کردن خوبه؟البته اینا نظر لطفته اما نظر واقعیتو بگو من چون کسی اینجا منو نمیشن ...

عزیزم راحته راحتم 

نمره هات همه عالین 

همشونم خووووووب 

این نظر واقعی و حقیقی منه هناسم😘

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
ثبت نام کردم تجربی😔 مرسی عزیزم

آره کنکور تجربی 

ایشالا خدا کمکم کنه😞