2777
2789
عنوان

کارنامه ام خیلی بده؟؟😞

10026 بازدید | 74 پست

من با آموزش های مجازی نتونستم خیلی خوب پیش برم نهمم و نهایی و نسبت به ترم اولم نمره هام کمتر شده خیلی ناراحتم سرزنش میکنن درصورتی که با آموزش های مجازی اونم با کمترین امکانات همین بر میومد حالا خیلی بده؟عکسشو میذارم

بزار

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذاشتی بلایک دختر سر به هوا 👏

داشتن دوقلوهای خوشگلی که خدا بهم داده می ارزه به تمام نداشته هام  النا و هلنای عزیزم خیلی دوستتون دارم   میشه برای حاجتم سه تا صلوات بفرستی مرسی مهربون 

مهم نیست 

من بجز اول راهنمایی و چهارم دبیرستان معدلم بیست بود.

همین که الان به فکر هستی یعنی جای پیشرفت داری

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

منم نهم هستم ... واقعا معلم ها درس ندادن بعد سخترین سوالات اومد...

هنوز امتحانم تموم نشده

در ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد میشه شما هم واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستین .... ممنون⁦❤️⁩

گزاشتی بلایک

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟