من با آموزش های مجازی نتونستم خیلی خوب پیش برم نهمم و نهایی و نسبت به ترم اولم نمره هام کمتر شده خیلی ناراحتم سرزنش میکنن درصورتی که با آموزش های مجازی اونم با کمترین امکانات همین بر میومد حالا خیلی بده؟عکسشو میذارم
من ترم اول رو خیلی خوب دادم اسمم رفت روی برد مدرسه اما 🙈 با اموزش مجازی خیلی پسرفت کردم😢
این الان کجاش بده؟؟
ما رو اسکل کردی؟😐😐
من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
من ترم اول رو خیلی خوب دادم اسمم رفت روی برد مدرسه اما 🙈 با اموزش مجازی خیلی پسرفت کردم😢
مگ کلاس چندمی؟؟؟
من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
خواهرم حجابت کووووووو
چرا باید پیام های اسمانیت از همه درسهات کمتر باشه؟؟؟
خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌 بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔