2777
2789

سلام دوستان 👋🏻

بعضی ها ممکنه منو بشناسن بعضی ها نه😅 ولی یبار تو یه تاپیک حال خوب کن بودم که استارتر مهربونش @سارگل۷۱

بهم پیشنهاد  داد که داستان آشنایی با همسرم رو تو یه تاپیک جدا بنویسم ... و منم الان تصمیم گرفتم اینکار رو بکنم😁 هم خودم یه تجدید خاطره میکنم هم یکم تاپیک های شاد زیاد میشه😊😊

خب چند تا نکته:

۱. متن قبلا تایپ شده و فقط باید بهم فرصت بدین پیست کنم و شاید یکی دو جمله به هر کدوم اضافه یا کم کنم پیشاپیش از صبرتون ممنون😅😁

۲. داستان واقعی هست و راجب خودم(لیلا) و همسرم(علی) هستش ... اگر جاریش براتون سوال و اینا بود حتما بپرسیم خوشحال میشم جواب بدم😊😊

۳. شما هم اگه دوست دارین داستان های عاشقانه و خنده دالتون رو بگذارید حتما خیلی خوشحال میشم☺️🤗

۴.تیکه اول امضام رو حتما بخونید🍀🍀

خب بریم سراغ داستان🥳🤠

لطفا اکانت پاک شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری ازقبل تایپ میکنین فقط ی نفر جواب بده ممنون ی صلوات میفرستم برای ارامشش

تو نوت گوشیش مینویسه بعد کپی میکنه میاره اینجا پیست میکنه

لاحول ولا قوة الا بالله هو العلي العظيم🧿♥️