2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم برو فقط ثبت نام کن بگو هزینه شو بعدا میارم

ببین تا اول مهر انشالله اوضاع خوب میشه

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!!
به نظرم برو فقط ثبت نام کن بگو هزینه شو بعدا میارم ببین تا اول مهر انشالله اوضاع خوب میشه

اتفاقا دخترهمسایمون پسرشو رفته ثبتنام کرده ولی پولی نداده.میخوادببینه تا مهراوضاع چطوریه

نه نپرسیدم.ولی خب اصلا بچه نره پیش.چیکار میخوان کنن.مگه میتونن اول ثبت نام نکنن.این بازیاشون فقط به ...

اصلاچی چرت و پرت بخوان یاد بدن...تو خونه ایم میتزسیم حالا بچه بره مدرسه واویلاس

قوی باش٫نترس٫کمترحرف بزن بیشتر فکرکن🧚‍♀️❤️🦋
حتما همینطوره وگرنه من خودمم قبول دارم که پیش دبستانی به یادگیری بچه ها تو ی کلاس اول خیلی تاثیر دار ...

یکی ازجاریام نفرستاد.ولی واقعا هیچ توفیقی نداشت رفتن یا نرفتنش.ماشالله درسشم عالیه الان

آره دیگه.اینم هست

آخه من دخترمو پیش ثبت نام کردم چندسال پیش ولی انقدر وابسته بود نمی رفت هفته ای یه بار به زور میبردمش اونم همش گریه سال بعد یکی دوماه اول خیلی اذیت شد درمقایسه با اونایی که پیش رفته بودن کند بود 

آخه من دخترمو پیش ثبت نام کردم چندسال پیش ولی انقدر وابسته بود نمی رفت هفته ای یه بار به زور میبردمش ...

آخی عزیزم.بچه منم تاچندماه پیش میگفت نمیرم.الان روش کار کردم میگه باشه مامان میرم.برگشتنی سریع بیادنبالم