2777
2789
با این اوضاعه امسال و مریضی فک نکنم اجباری باشه دختر همسایه ما نرفت پیش و رفت اول.ایرادم نگرفتن وا ...

مرسی..شنبه حتما میزنگم.من از خدامه نفرستمش..میترسم..شما نپرسیدین؟؟

قوی باش٫نترس٫کمترحرف بزن بیشتر فکرکن🧚‍♀️❤️🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی..شنبه حتما میزنگم.من از خدامه نفرستمش..میترسم..شما نپرسیدین؟؟

عزیرمی

دخترم امسال کلاس اولی بود ساله دیگه میره دوم

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!!
نه اجباری نیست هیچ وقتم اجباری نبوده کسایی رو میشناختم که پارسال به خاطر هزینش نفرستاده بودن بچشونو ...

من از مدیرپیش دبستانی پرسیدم گفتن اجباریه فک کنم واس پولش کردن

به نظر من چون اینا هنوز مدرسه نمیرن خیلی رفتنشون واجب نیس سلامتی بچه هامون خیلی واجب تره

خب چجوری میخوای مطمعن شی ک اجباری نیس؟؟

اصن بیشتر کسایی که بچه هاشون غیر انتفاعی بودن دارن خودشونو توی مدارس دولتی جا میدن که انقدر پول ندن و آخرشم آنلاین

پیش دبستانی رو فک کن بری این همه پول بدی و آنلاین به بچت شعر و نقاشی و شمردن یاد بدد

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!!