2777
2789
من پسرم 8ماهس .من خیلی کم پیش میاد یه چیزی تو خونه خراب بشه .حالا اگر پسرم خرابکاری کنه بهترین عکس العمل چیه؟
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
واسه وقتی بزرگتر شد میخوام .نمیخوام عزت نفسش رو بکشم و یه بچه بی اعتماد به نفس بشه
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثال میزنم خالم یه پسر 4ساله و یه پسر 5ماهه داره.واسه کوچیکه روروئک خریدن تا اون استفاده کنه بزرگتره .قسمتی که آهنگ و فرمون داره رو خراب کرده.خالن و شوهر خالم عکس العمل نشون نمیدن.کلا بچع نترسی هست.بی ادب نیست ها.فکر میکنم اگر مت بودم بابت خزاب کردن وسایل شاید ناراحت میشدم و دعواش میکردم.کلی بهش اطلاعات میدن .مثلا باباش گفته علی نباید از چیزی بترسه .وقتی زلزله شد .نترس اینکارا روبکن یا از این دست کارها .بهترین روش چیه
مثلا خونه خالم خیلی چیزا خرابه.
وسایل خودشه به خودش مربوطه،اگه خراب میکنه هم خودش با وسیله خراب باید بازی کنه تا یه مدت
دوستان عزیزی که لطف دارن و حال نی نی رو میپرسن،بنیامین عزیز بهترین جای ممکنه: تو بغل صاحبش،مالکش،خالقش....
کلا خرابکاری بجه ها
درست مثل بچه من دخترم 2 ساله اون یکی 5 ماهه گاهی با موزیکال روروئک بازی میکنه یه چند بار دعواش کردم که دست نزنه مال خواهرش بعد دیدم اینجوری بیشتر خرابکاری میکنه برا همین کاری به کارش ندارم
وسایل خونه چطور.؟؟؟؟
وسایل خونه رو باید قبلاز دستزدن از مامان بابا اجازه بگیرن،مثل باز کردن تی وی و....
دوستان عزیزی که لطف دارن و حال نی نی رو میپرسن،بنیامین عزیز بهترین جای ممکنه: تو بغل صاحبش،مالکش،خالقش....
شماها از عکس العمل های خودتون بگید
یه سری کابینت زیر اوپنم رو میرفت هر چی قابلمه پلاستیک بود میریخت بیرون بازی میکرد منم چیزی نمیگفتم چون شکستنی نبود الان دیگه سمت کابینتهام نمیره چون دیگه بر اش تکراری شده اینجوری بزرگم بشه عقده ای نمیشه