2777
2789
مثله من نصف خونم خرابه رو دیوارا خط خطی دیروز گلدونم شکست کلا کاری نمیتونی بکنی جز حرص خوردن چقد تذکر بدم چقد دعواش کنم تنبهه فایده نداره بعضی بچه ها اروممن بعضیا هم نه
باید دنبال شادی ها گشت غم ها خودشان ما را پیدا می کنند
میخوام کاری بکنم که دعواش نکنم ولی اونم قوانین رو یاد بگیره .هی بهش بکن نکن نکنم
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این مشکل رو دارم دخترم دو سالشه و همه چیز رو خراب میکنه هر چقدر به باباش میگم اسباب بازی نخر تا یکم بزرگتر بشه به خرجش نمیره اتاق داره از عروسک وأسباب بازی منفجر میشه دوباره میخره امروز تبلتش رو از خیلی خیلی محکم کوبید زمین ازش گرفتم یه ساعت گریه کرد شوهرم باشه میگه عیب نداره بزار بکوبه درستش میکنم یا دوباره میخرم کارش موبایل و تبلته واسه تولدش هم به همه فامیل هاش گفته بود براش اسباب بازی بیارید فک کن اندازه ٥٠٠ هزار تومن براش اسباب بازی کادو اوردن منو میگی چند تاش رو همون لحظه باز کردن خراب کرد

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

چرا حرص میخورین؟فکر کنم از من عصبیتر و حساستر پیدا نمیشه ولی از وقتی بچه دارم کمتر حساس شدم چون میدونم اینجوری خودم دیوونه میشم باورتون نمیشه انقدر رو فرشو کثیف میکنه بیخیال میشم به امید عید که بشورمش
یعنی انقدر خونسرد شدم که خودمم باورم نمیشه ولی دارم میبینم که داره بهتر میشه اول رو دیوار و کمدم مداد میکشید ولی الان تو دفتر نقاشی خط خطی میکنه باید یه کم به بچه ها فرصت داد همه چیز براشون ناآشنا و تازگی داره
میفههم بچه هستند دیگه ولی اینکه کاری کنم بچگی اونم ازش نگیرم یرام مهمه
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
خیلی باحالید انگار از زبون دل من حرف میزنید ولی خدایی قشنگه نه؟ همین خرابکاریا دختر منم داره سه ساله میشه چند روز پیش خودکار برداشت رو مبلا خط کشید با لاک پاک کن پاک شد اخر ولی دیگه بیخیالم میگم ایشالا اینن کارا که تموم شد دستی به وسایلا میکشم و تغییر دکور میدم اگه خدا بخواواد