2777
2789
عنوان

شباهت جنین اهدایی به پدر مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 50562 بازدید | 141 پست
جنین اهدایی رو نمی دونم  اما دیدم بچه ای که از نوزادی به فرزندی گرفته شده بعدا که بزرگتر میشه ...

ما هم یکی از اشناهامون 20 سال پیش از پرورشگاه یه دختر اورد هیچ کس باورش نمیشه ماله خودشون نیست از بس شبیه مادره هستش

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه     
عزیزم امیدوارم بچت صحیح و سالم باشه و به سلامت این دوران و بگزرونی تو بغلت بگیریش این روزا رو کلا فر ...

ممنون عزیزم از دعاتون ایشالا خدا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکنه و هیچ مادری رو تو حسرت بچه نذاره. ایشالا خدا به شما هم فرزند سالم و صالح بده که هر روز از روز قبل عاشقترش باشید

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم از دعاتون ایشالا خدا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکنه و هیچ مادری رو تو حسرت بچه نذاره ...

الهی امین انشاله قلب کوچولو پسرت (نمیدونم چرا میگم پسر ) زودتر شفا بگیره این استرس ها ازت دور بشه

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه     
عزیزم شما تظاهر به بارداری کردید یا گفتید به اطرافیان چون منم میخوام رحم بگیرم میپرسم

به اطرافیانم نگفتم. چون رفت و آمدی هم باهاشون نداشتم. موقع تولد هم قرار بود آذر به دنیا بیاد گفته بودم دی ماه. بعد آذر که به دنیا اومد شوهرم زنگ زد به خانواده اش گفت بچه زود به دنیا اومده.

سرکار هم برام مهم نبود. 

اما پروتز شکم بارداری هست. قیمتی هم نداره سه تا سایز داره. 5 ماهگی- 7 ماهگی  و 9 ماهگی که خیلی ها استفاده می کنن.

ای خدا راست میگی خدا بهت ببخشدش  نمیدونم احتمالا منم بعدش از این حرفام پشیمون بشم اما تصمیم به ...

ممنون.

سختی مسئله این بود که بخوام همسرم و راضی کنم و هزینه. اگه شوهر مشکل داشته باشه دیگه سختی راضی کردن شوهر هم نیست.

عزیزا جنین اهدایی اسپرم و تخمک که به صورت ازمایشگاههی لقاح داده میشه به صورت 3 روزه یا 5 روزه به رحم ...

عزیزم چه اشکالی داره 

همین که می تونی مادر شدن رو تجربه کنی خیلی خوبه 

به این چیزا هم فکر نکن 

همسرتون هم مشکل دارند؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

عزیزم چه اشکالی داره  همین که می تونی مادر شدن رو تجربه کنی خیلی خوبه  به این چیزا هم فک ...

منفقط همسرم مشکل داره 

ببخشید یعنی تخمک خودتون با اسپرم آقاتون قاتی میکنن 3 روز گذشت میذارن داخل رحم؟  یا برا کس دیگه ...

کلا اسپرم و تخمک یه زن و شوهر دیگه رو لقاح میدن میشه جنین اهدایی 

ممنون. سختی مسئله این بود که بخوام همسرم و راضی کنم و هزینه. اگه شوهر مشکل داشته باشه دیگه سختی راض ...

بله می دونم. این مراحل رو طی کردم. برای همین میگم کاش هیچ زنی مشکل نازایی و ناباروری نداشته باشه. 

انشاله خدا کمکت کنه