2777
2789
عنوان

شباهت جنین اهدایی به پدر مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 50583 بازدید | 141 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای راست میگی عزیزم بین همه منتظر یکی مثل شما بودم الان بچت چند وقتشه حست بهش چجوریه

بچه ام تقریبا 5 سالشه. پسر. اسمش علی. همه میگن هیچ مادری مثل من نیست. عاشقشم. هم خودم هم پدرش. از شدت دوست داشتن الان که میگم موی تنم مورمور میشه. 

الهههی. خوب نه ماه تو شکم شما بود از بدن شما تغذیه کرده به نظر من که تاثیر میذاره

اون که صد درصد میدونی اما خودت فکر کن برای خرید بین دو تا لباس بعضی وقتا یکی شون و انتخاب میکنی بعد پشیمون میشی 

حالا فکر کن الان لباس نیست که پس دادنی باشه قضیه یه بچه است خیلی سخته 

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه     
خوب هر چی هم هست میدونی برای خودته نمیتونست جور دیگه باشه  

ببین عزیزم خیلیا میگن تو دوران بارداری اگه آب دریا بخوری یا سیب بخوری یا به یا انار بچه خوشگل میشه. یا فلان سوره رو بخوری رو زیبایی بچه تاثیر داره . خب این نشون میده جز وراثت چیزای دیگه هم تاثیر دارن مثل تغذیه 

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
بچه ام تقریبا 5 سالشه. پسر. اسمش علی. همه میگن هیچ مادری مثل من نیست. عاشقشم. هم خودم هم پدرش. از شد ...

ای خدا راست میگی خدا بهت ببخشدش 

نمیدونم احتمالا منم بعدش از این حرفام پشیمون بشم اما تصمیم به گرفتن اهدایی برات سخت نبودش 

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه     
ببین عزیزم خیلیا میگن تو دوران بارداری اگه آب دریا بخوری یا سیب بخوری یا به یا انار بچه خوشگل میشه. ...

ممنون از صحبت های قشنگت 

[QUOTE=141392808]توی شکم من نبود. رحم اجاره. من موقع تولد دیدمش. [/QUOTE

ای جان به نظر من اونم سخت بودش خدا روشکر الان پسرت تو بغلته 

اون که صد درصد میدونی اما خودت فکر کن برای خرید بین دو تا لباس بعضی وقتا یکی شون و انتخاب میکنی بعد ...

دیگه بهتره به خدا بسپاریش . وقتی از اراده شما خارجه .ایشالا سالم و صالح باشه. شما هرچی که در حیطه اختیار شماست مربوط به تغذیه و مراقبت انجام بده باقیشو بسپر به خدا.مگه ما که الان بارداریم همه چیز اوکیه. الان تو قلب جنین من یه اکوژن هست. من تلاش و دکترمو میرم اما باقیشو میسپارم دست خدا و ازش فرزند سالم و صالح میخوام

دیگه بهتره به خدا بسپاریش . وقتی از اراده شما خارجه .ایشالا سالم و صالح باشه. شما هرچی که در حیطه اخ ...

عزیزم امیدوارم بچت صحیح و سالم باشه و به سلامت این دوران و بگزرونی تو بغلت بگیریش این روزا رو کلا فراموش کنیم 

بچه ام تقریبا 5 سالشه. پسر. اسمش علی. همه میگن هیچ مادری مثل من نیست. عاشقشم. هم خودم هم پدرش. از شد ...

خداروشکر. ایشالا خدا حفظش بکنه

فک کنم تخمک و اسپرم یه زوج دیگه رو با روش ازمایشگاهی لقاح میدن میزارن تو رحم زنی که بچه میخواد ولی ب ...

دقیقا