2777
2789
عنوان

چرا همش خیانت یه کم هم از فداکاری های شوهراتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 73 پست

بعضی ها نمیتونن خوشی کسی رو ببینن و ممکنه حسادتوکنن و بگن طرف هی الکی حرف میزنه 

برای همین کسی نمیاد بگه من شوهرم خیلی خوبه و شروع کنه تعریف کردن

به نظر من دلیلی هم نداره که کسی بخواد هی بگه من شوهرم خوبه و این حرفا  

اون مجرد هم که تحت تاثیر این تاپیک ها قرار میگیره یعنی واقعا تو اطرافیانش ادم خوش بخت و کسانی که شوهراشون و زناشون خیلی خوبن رو ندیده ؟ که با یحرف تو اینجا تحت تاثیر قرار بگیره؟

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من با اینکه بدی هم داره ولی خوبی هم داره مثلا اگه میوه بگیره میدونه من اگه یکم خراب داشته باشه نمیخورم سالمهرو میده به من اوناییکه یکم خرابی داره رو خودش جدا میکنه میخوره قس متای  خوبشو،یا مثلا سره غذاخوردن گوشت خوبو برا من میزاره،،برنجایی که یکم خشکن خودش میخوره عین مامانا،برا من بیشتر لباس میخره،بیرون که میریم اگه کالسکه نبریم بچه رو فقط خودش بغل میکنه به من نمیده چون سنگین شده،جایی باشیم اگه بچه نق بزنه اون میگیره که من اول غذا بخورم بعد خودش میخوره،شبا گاهی اوقات بلند میشه پسرمونو نگه میداره که من بخوابم مثلا ۲ و ۳ ساعت میخوابم،باز یادم اومد میگم😊😊😊😊😊😊

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم/ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش..............................(عشق زندگیم،پسره خوشگلم)
شوهر من خداییش فداکاره یعنی اول واسه ماخرج میکنه بعد پولی موند واسه خودش بیرون چیزی بخوره میخره واسم ...

شوهر من موقعی که ازدواج کردیم بهم گفت پنج سال قناعت کنیم تا بتونیم خونه دار شیم بعد راحت خرج میکنیم الان چهارده سال گذشته دو تا خونه داریم ماشین داریم اما همچنان قسط داریم به حدی که تهش هیچی واسه خودمون نمیمونه...دوس دارم یه بار بی دغدغه واسه خودم خرج کنم

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.

اها اصلا هم به هیچ عنوان رفیق باز نیست تاحالا یه دور خشک و خالی باهاشون نزده،هرموقع بره بیرون مارم میبره هیچ وقت یادم نمیاد تنها رفته باشه دور دور همیشه باهم رفتیم

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم/ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش..............................(عشق زندگیم،پسره خوشگلم)
😍😍ما اول واسه دخترمون میگیریم بعد من درذاخر اون که معمولا واسه خودش خسیسه خیلی کم میخره 

من دخترم ۷ماهشه هنوز چیزی بیرون نمیخوره ولی بزرگ بشه اول برا اون میخیرم😍

😆😆😆
شوهر من موقعی که ازدواج کردیم بهم گفت پنج سال قناعت کنیم تا بتونیم خونه دار شیم بعد راحت خرج میکنیم ...

ما هم قسط میدیم اما من هر لحظه شکر میکنم که کنار هم خوشیم ایشالله اینم میگذره 

ما هم قسط میدیم اما من هر لحظه شکر میکنم که کنار هم خوشیم ایشالله اینم میگذره 

انشاالله خوشیتون تا ابد باشه...منم خدا رو شکر میکنم اما گاهی وقتا که خرید اطرافیان رو میبینم دلم یه جوری میشه

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.